A cél, hogy szépen, ízlésesen domborodjon és feszes legyen: ez az év egyértelműen a szeméremdombok éve lesz.

Az össze nem érő combok és a bikinihíd után íme a legújabb testrész, amelyet utálhatnak magukon a nők: az előrejelzések szerint 2015 a szépen megformált Vénusz-domb éve lesz.

Forrás: Thinkstock

A kijelentés magától a New York Times újságírójától származik, aki meglepődve tapasztalta, hogy valaki képes kés alá feküdni azért, hogy címlapfotóra illő szeméremdombot faragjon magának. A hírek szerint mindezt a Sports Illustrated hatalmas botrányt kiváltó címlapfotójának köszönhetjük, amelyen Hannah Davis bikinimodell tolja – egyesek szerint túlzottan is – mélyre az alsóját. Erről ITT olvashatsz bővebben.

Milyen a tökéletes szeméremdomb?

A szerkesztőségünk nőtagjaiban azonnal felmerült, vajon milyen az ideális dombocska? Természetesen ahány nő, annyi féle, egy korábbi cikkünkben azonban már foglalkoztunk a kérdéssel. Ha téged is furdal a kíváncsiság, kattints IDE!

Ám ha igazán alaposak akarunk lenni, nem a 24 éves modell bugyijával indult el a lavina: a The Sydney Morning Herald Angelina Jolie 2012-es Oscar-díj-átadós pózolását és az ezt követő magasabbnál magasabb szoknyafelvágásokat okolja a dologért.

A közösségi médiában máris megszületett a #monpubis hashtag, a kozmetikai ipar pedig a maga módján azonnal meg is lovagolja ezt a trendet: már léteznek kimondottan ezt a területet célzó kezelések, amelyekkel feszesebbé és formásabbá tehetik a szeméremdombukat az elégedetlen hölgypáciensek. Őrület!

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák
Volt, aki a karrierjét köszönhette egy jól irányzott szépészeti beavatkozásnak, mások azonban éppen egy rosszabbul sikeredett plasztikázás miatt inthettek búcsút a hírnévnek. A Life.hu ITT gyűjtötte a legjobb és legrosszabbul sikerült celebplasztikákat.