Tavaly nők milliói (és persze a férfiak) hördültek fel, amikor Renee Zellweger tiszteletét tette a vörös szőnyegen. Akkor alig ismertünk rá a színésznőre, most azonban mintha újra a régi lenne. Akkor ez most hogy is van, kedves Renee?

Renee tavaly októberben sokkolta a fél világot: az egykor bájos színésznő arca ugyanis teljesen eltorzult. Persze a szakértők azonnal elárasztották véleményükkel az internetet, a Daily Mail által megkérdezett orvos, Dr. Alex Karidis például a következőket nyilatkozta akkor:„Sima a homloka, pedig a mosoly miatt kifejezőbb ráncokat várna az ember. Ez egy kevés botoxot jelez a szem és a szemhéj környékén." Persze akkor a színésznő sem hagyhatta szó nélkülaz őt ért rengeteg kritikát, és azt vallotta, mindössze a boldogságtól és a nyugodt élettől olyan az arca, amilyen...

Forrás: AFP/Jason Merritt

Most azonban már nincs ok az aggodalomra, Renee arca ismét a régi: a színésznő a párizsi divathéten, a Miu Miu show-n tette tiszteletét, és persze azonnal a figyelem középpontjába került "régi" arcával. A róla készült legfrissebb fotókat IDE kattintva nézheted meg a Daily Mail-en. 

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

Van, akinek sikerül, és van, akinek nem - ITT már korábban összeszedtük a legjobb és a legrémesebb sztárplasztikákat.