Ötven feletti sztárok, akik biztosan plasztikáztatnak, de nem látszik rajtuk

Jane Seymour plasztikai beavatkozás Jane Fonda plasztika Dana Delany arc Kristin Davis
Renée Zellweger drasztikus arcvesztése óta képtelenség leszállni a plasztikatémáról. Mióta csak a Bridget Jones-filmek sztárja megmutatta friss tekintetét, akarva-akaratlan keressük a műtéti beavatkozások jeleit kedvenceinken. A legkellemesebb az, amikor tudjuk, vagy legalábbis sejtjük, hogy valaki kés alá feküdt, a végeredmény viszont egyáltalán nem zavaró, sőt. Csokorba szedtük hát a legjobbakat.

Sela Ward

Több mint egy hónapja megy már a magyar mozikban a Holtodiglan című film, melyben Sharon Schieber riporternő szerepében pár pillanatra feltűnik Sela Ward. Aki nem nézte sem a New York-i helyszínelőket, sem pedig a Doktor House-t, 2009 óta, vagyis immáron öt éve nem láthatta az 58 éves színésznőt. Ward sosem titkolta szépészeti beavatkozásait, előfordult, hogy nyíltan a botox szerelmesének vallotta magát, de örömmel nyugtáztuk, hogy ennyi idő elteltével is ugyanazzal a kedves mosolyával nevet ránk, akárcsak tíz évvel ezelőtt a Holnaputánban.

/1411/Sela_20141110111146

Sela Ward 2004-ben és 2014-ben

Kristin Davis

A Szex és New York sorozat Charlotte-ja talán az egyetlen a négy örök szingli díva közül, akinek az arcberendezése hasonlít még sorozatbéli ábrázatára. Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall persze magasra teszik a lécet, de Davis fényképeit elnézve joggal hihetjük, hogy a színésznő, aki pár hónapon belül betölti az 50. életévét, csak néhány szarkaláb eltüntetésére vette igénybe a kolléganői által olyannyira imádott botox-kezeléseket. Kíváncsiak leszünk, a harmadik Szex és New York mozit követően is elmondhatjuk-e még ezt.

/1411/Krist20141110111942

Kristin Davis 2003-ban és 2014-ben

Dana Delany

Egy másik sorozatszínésznőről is érdemes említést tenni, mégpedig a Született feleségek Katherine Mayfairjéről, vagyis Dana Delanyról. Gondoltad volna, hogy a Lila akác köz sztárja idén márciusban töltötte be az 58. életévét? Mi sem hittük, de így van. Ez is azt mutatja, hogy Delany kortalanként él az emlékezetünkben, pedig ő is volt, hogy a botox után nyúlt. Ezt később aztán nemcsak elismerte, de még azt is elmesélte a lapoknak, milyen élményként élte meg a beavatkozást, hogy milyen mellékhatásokat tapasztalt, és hogy miként érezte magát utána.

/1411/Dana_20141110111635

Dana Delany 2003-ban és 2014-ben

Jane Seymour

Minden évben Jane februári 15-ei születésnapján beszámolunk arról, milyen elképesztően jól néz ki még 60 felett is az egykori Bond-lány. Természetesen idén is így tettünk, amikor is Seymour fürdőruhás címlapfotója járta be a világot. Jane sosem titkolta, hogy ikrei születése után mellplasztikán esett át, de a botoxtémáról nem volt túl jó véleménnyel. Elmondása szerint egyszer kipróbálta, de letett róla, mert nem tudta használni az arcát. Helyette inkább kalappal védekezik a napsugarak öregítő hatása ellen, és rengeteg vízzel igyekszik megőrizni bőre fiatalságát.

/1411/Jane_20141110111837

Jane Seymour 2003-ban és 2014-ben

Jane Fonda

Úgy tűnhet, a 77 éves színésznő hisz a természetes öregedés szépségében, ez azonban nem így van. A Huffington Post információi szerint ugyanis Fondának a szeme környékén, az állán és a nyakán is végeztek különféle plasztikai beavatkozásokat. A sztár erről 2010-ben egy videóban is beszélt, és állítólag a saját blogján is megerősítette. A legmeglepőbb azonban mégis az, hogy egyáltalán nem látszanak rajta a korábbi műtétek, és mindezek ellenére képes szépen öregedni, mintha csak érintetlen lenne a tekintete. Ezt pedig továbbra is imádjuk benne.

/1411/Jane_20141110111742

Jane Fonda 2005-ben és 2014-ben

Jennifer Lopez követeli a trónt - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141107-heti-stilusmustra-szerepel-benne-marion-cotillard-jennifer-lopez.htmlJennifer Lopezről eddig a már-már közönségesen felsliccelt estélyik és az extrém csillogás jutott eszünkbe, az utóbbi időben azonban úgy fest, sokat finomodott a világsztár harsány stílusa. Olyannyira, hogy még a divatérzékeny Marion Cotillarddal is felveheti a versenyt. Következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPBarbi, Enikő és a többiek - magyar szépségek a Victoria's Secret kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20141104-magyar-modellek-a-victorias-secret-fehernemuceg-kifutojan-mihalik-eniko-palvin-barbi.htmlHétfő este jelentette be Instagram-oldalán Mihalik Enikő, hogy idén ismét ott lesz az év egyik legnagyobb show-ján, a decemberi Victoria's Secret-bemutatón. Nem ez az első alkalom, hogy a békéscsabai szépség ott van a legnagyobb sztárok között, és nem is ő az egyetlen magyar, akinek ez sikerült. Trend--A hónap színe: a fuksziahttp://www.life.hu/trend/20141104-divat-es-trend-a-honap-szine-a-fukszia.htmlA fukszia kissé meghatározhatatlan szín, leginkább egy pinkes-lilás árnyalat ugrik be, amikor rá gondolunk. Természetesen számtalan variációja létezik, mi pedig imádjuk őket egytől egyig. Ezt a merész, szexi, feltűnő árnyalatot választottuk a hónap színének - dobd fel vele a szürke hétköznapokat!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.