Udvaros Dorottya: "Egyáltalán nem volt meg a stabil családi háttér"

Fotó: Origo -
színésznő család Udvaros Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Udvaros Dorottya az Echo Tv Arckép című műsorában mesélt az édesanyjáról, Dévay Camilla művésznőről.

"Az édesanyám végtelen jó humorú, a szó igazi értelmében maximalista. Igazi drámai hősnő. Szenvedélyes ember volt, anyukaként azonban keveset kaphattam belőle. Amikor aktív színésznő volt, akkor azért, nyugdíjazása után pedig önkéntes száműzetésbe vonult. Mindig rettenetesen sokat harcoltam vele mindenért, még azon is, hogy mit vegyek fel. Azt az édesanyát, akire egy gyereknek szüksége van, nem kaptam meg. Egyáltalán nem volt meg a stabil családi háttér. Kétéves koromban albérletben laktunk, aztán családnál, aztán nálunk volt egy néni, aki vigyázott rám, aztán intézetbe kerültem. Aztán kollégista lettem" - mesélte Udvaros Dorottya.

Fotó: Origo

"Ez sok küzdelmet okozott nekem, néha azt éreztem, csökött vagyok érzelmileg. Nincs testvérem sem, nagy hiányokat érzek az életemben. De azt hiszem, ez a buli az utolsó percekig tart majd" - tette hozzá a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.