Meztelen terhes fotót posztolt Kiszel Tünde - Így nézett ki Donatellával a pocakjában a naptárdíva

Kiszel Tünde meztelen várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina férjéhez hasonlóan, Kiszel Tünde is úgy véli, egy nő várandósan a legsugárzóbb. Hogy ő miként festett akkoriban, meg is mutatja. 

Gombos Edina várandósan pucérkodó fotósorozatáról Kiszel Tünde is kinyilvánította véleményét. A naptárdíva archív felvételével áll az Aktív műsorvezetője mellé. Mondhatni, ööö, teljes mellszélességgel.

Forrás: Facebook/Kiszel Tünde

"Kedves Barátaim! A mostani Best magazin címlapján Gombos Edina várandósan! A fotó nagyon megosztó, de szerintem nagyon szép és ízléses kép.Rólam is készült hasonló művész kép, amikor a kislányomat hordtam a szívem alatt! Úgy gondoltam megörökítem életem legszebb időszakát! Úgy érzem egy NŐ a várandósság idején teljesedik ki igazán, akkor a legszebb és legnőiesebb! A világhírű filmsztárról Demi Moore-ról is készült várandósan aktkép! Nektek mi a véleményetek?" - tette közzé Kiszel Tünde a fénykép mellett.

Udvaros Dorottya: "Egyáltalán nem volt meg a stabil családi háttér"http://www.life.hu/csalad/20150314-udvaros-dorottya-az-echo-tv-arckep-cimu-musoraban-meselt-az-edesanyjarol-devay-camilla-muvesznorol.htmlUdvaros Dorottya az Echo Tv Arckép című műsorában mesélt az édesanyjáról, Dévay Camilla művésznőről.Család--Készen áll az anyaságra Tóth Verahttp://www.life.hu/csalad/20150314-keszen-all-az-anyasagra-toth-vera-szivesen-szulne-parjanak-adamnak.htmlNemrégiben töltött be 30. születésnapját Tóth Vera. Az énekesnő a sikerei csúcsán van, úgy érzi, komoly felnőttkorba került, stabil párkapcsolatban él: akár jöhet a baba is. Fotó: Zsigmond László/Life.humiddle CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huNem akarták látni Sebestyén Balázsék a pucéran pózoló Gombos Edináthttp://www.life.hu/csalad/20150314-megalaztak-sebestyen-balazsek-a-morning-show-ban-a-puceran-pozolo-gombos-edinat.htmlKerekeső pocakkal, meztelenül, valamint fehérneműben állt modellt Gombos Edina. A TV2 műsorvezetőjén a péntek reggeli Morning Show-ban Sebestyén Balázsék gúnyolódtak. CsaládOrigoMegnősült Benedict Cumberbatchhttp://www.life.hu/csalad/20150215-megnosult-benedict-cumberbatch.htmlElvette várandós jegyesét, Sophie Huntert a Sherlock Holmes szárja, Benedict Cumberbatch. A 38 éves filmsztár és 36 éves menyasszonya, Sophie Hunter színházi rendező a szerelmesek napján, szombaton fogadott örök hűséget a La Manche-csatornán fekvő Wight szigetén egy 12. századi templomban.Család--Milyen az élet, ha hatosikreid vannak? Egy anyuka őszinte vallomásahttp://www.life.hu/csalad/20150206-egy-edesanya-vallomasa-akinek-hatosikrei-vannak.htmlJanet Walton 1983-ban hozta világra hatosikreit, mindannyian lányok. Mára már mind felnőtt nők, és egyikük, Sarah már szintén édesanya. Hogy Janetnek miként sikerült megbirkózni 6 lánnyal? Most elmesélte!Család--Megszülettek Sági Szilárd ikerfiaihttp://www.life.hu/csalad/20150116-sagi-szilard-a-hal-a-tortan-gasztrokibice-ikrei-megszulettek.htmlA kicsik már január elején megszülettek, de a gasztrokibic csak most újságolta el a nyilvánosságnak a gólyahírt. A kis Szilárd és Szabolcs a vártnál kicsit előbb, de egészségesen jöttek világra, 1940 és 2440 grammal.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.