Mit érezhet György herceg, ha megérkezik a kistesó?

Katalin2015 Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikor Katalin hercegnő és Vilmos herceg Új-Zélandon gyerekek közé vitte a kis Györgyöt, mindenki nagyon elcsodálkozott, mennyire vadul viselkedett az egyébként szupercuki trónörökös. Mi lesz, ha megérkezik a kistesó?

Egyelőre úgy fest, április 25-e lesz a nagy nap, amikor megszületik Katalin és Vilmos második gyereke. Ekkor a kis György még csak 21 hónapos lesz. A Netmums nevű oldalon anyukák adnak tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan kellene a szülőknek György kedvében járni, hogy jól viselje a baba születését.

"Hagyni kellene, hogy a "nagy testvér" választhassa ki a baba néhány új holmiját, például takaróját, ruháját. Sőt, ha segíthet a névválasztásban, az is nagyon jó eshet neki" - tanácsolják.

Forrás: AFP/Alastair Grant

De azt is jó ötletnek tartják, ha a szülők az újszülött nevében ajándékot adnak a nagyobbik testvérnek. "Ha György herceg is kapna valamit a tesótól, bizonyára nagyobb örömmel várná a kis jövevényt" - írják.

A Netmumson jótanácsokat osztó anyukák szerint nagy eséllyel lehetnek kis dührohamai Györgynek, ezért javasolják, hogy gyakran vigyázzon rá a hercegnő édesanyja, hogy érezze a nagymama szeretetét is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.