Megkezdődtek a fájások?! - Hatalmas felhajtás mellett születik meg Katalin hercegné babája

Forrás: Northfoto -
Katalin2015 Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család rajongói már gyülekeznek a Hyde Park melletti St. Mary kórház előtt: Vilmos herceg és Katalin hercegné második gyermeke a napokban jön világra. 

A kórház egyébként már kordonnal van elkerítve, a kíváncsi rajongók és a sajtósok sem tudnak behatolni a kórház közvetlen területére - írja a usmagazine.com.

Ráadásul, mivel Katalinnál április 14-én már megkezdődtek a fájások, valószínű, hogy az újabb trónörökös hamarosan világra jön.

Forrás: Northfoto

A kis György herceg születésekor a kórház előtt fotósok és forgatócsoportok százai strázsáltak, ami elég nagy felfordulást okozott, ezért ezen most változtatnak. A mostani rendelet szerint a stábok egészen addig nem foglalhatják el helyüket, amíg Katalin hercegné be nem vonul a szülészetre, várhatóan néhány nappal a szülés előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.