Átalakít a Jónő Team: Vagány, fiús kislányból dögös nővé vált Klaudia

Takács Nóra dögös kislány Átalakít a Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiús Klaudia magára sem ismert, mikor belenézett a tükörbe az átalakítás végén. Szoknyát sosem visel, alig sminkel a hétköznapokban, és a csajos külső sem áll közel hozzá. Mi azonban igazi vagány nőt faragtunk belőle. 

A 23 éves, miskolci lány gyógypedagógiai asszisztensként dolgozik. Imád gyerekekkel foglalkozni, ezért is választotta ezt a szép szakmát. Bár első ránézésre (tetoválások, felnyírt haj) Klaudia meglehetősen vadócnak tűnik, saját elmondása szerint nagyon érzékeny a lelke.

Fotó: Molnár Gábor

Kívülről lehetek vagány, ha belül érzékeny vagyok, szerintem nem szabad elsőre megítélni egy embert a külseje alapján. A hajam 15 éves korom óta fel van nyírva, 17 évesen pedig már megvolt az első tetoválásom is. Én így szeretem magamat. Most azért jöttem hozzátok, mert szeretném, ha megmutatnátok, hogy nézhetek ki 23 évesnek, mert általában 17-nek néznek, és ez zavar. Szeretnék továbbra is vagány maradni, de kicsit talán nőiesebb keretek között. Persze, csak ha ez lehetséges.”

Naná, hogy lehetséges! Dóri azonnal ki is találta a legjobb megoldást, utána pedig már csak Petrán és Gabin volt a sor.

/1504/Klaud2015428143828

DÓRI: Dia fiús, laza stílusával robbant be hozzánk, azzal a tudattal, hogy neki nem áll jól a szoknya. Ezen a rossz beidegződésen azonnal változtattam, mert minden nőnek jól áll a szoknya, csak meg kell találni a megfelelő fazont. Klaudia esetében egy színes ceruzaszoknya lett a befutó. Csodásan kiemelte nőies alakját, de lazaságát sem vesztette el a szürke, vagány pólóval és zöld cipővel. Egy igazi vagány nő távozott tőlünk.

/1504/Klaud201542814403

Póló: F&F, szoknya: Zara, blézer: H&M, Cipő: Primadonna Collection, ékszerek: Primadonna Collection

PETRA: Dia oldalt és hátul már rövidre vágott (felnyírt) hajjal érkezett. Nem szeretett volna vágatni belőle, a színe is természetes volt, ezért azt is meghagytuk. Mivel a kicsit vad, de mégis nőies jellemét szerettem volna erősíteni, ezért felül a hosszú részt behullámosítottam és összeborzoltam, majd a hajtöveket megtupírozva megemeltem, hogy egy vadabb, mégis szexi küldőt adjak neki.

GABI: Az arc előkészítése közben beszélgettünk Klaudiával, hamar kiderült, hogy a vagány külső vagány belsőt takar. Füstös cicás szemeket készítettem, ami nagyon jól áll a karakteréhez. Bőrét egy vékony alapozóval egységesítettem. Orcáit barackos pirosítóval tettem üdévé. Szemöldökeit a haja színéhez igazítottam és megformáztam. Ajkait egy színben harmonizáló rúzzsal emeltem ki.

/1504/Klaud2015428144225

Mikor készen voltunk az átalakítással, örömmel láttuk, hogy Klaudia is elégedett a külsejével, sőt a szoknya kifejezetten tetszett neki. Magától talán sosem vette volna fel, de így könnyen összebarátkoztak. Gábor fényképezőgépe előtt könnyedén pózolt, nyoma sem volt izgulásnak, profi képek készültek tehát róla, amiken garantáltan nem 17-nek néz ki!

Átalakít a Jónő Team: fotós a kamera másik oldalánhttp://www.life.hu/atalakitunk/20150421-atalakit-a-jono-team-fotos-a-kamera-masik-oldalan-kovacs-gyorgyi.htmlNem érzi magát eléggé divatosnak a fotósként dolgozó szépséges Györgyi, aki hozzánk fordult pár tanácsért. Ha már így alakult, egy jó kis átalakítást is kerekítettünk számára, hogy végre a fényképezőgép másik oldalán is kipróbálhassa magát. Átalakítunk--Átalakít a Jónő Team: fiatal fruskából érett nő lett Edinahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150414-atalakit-a-jono-team-fiatal-fruskabol-erett-no-lett-edina.htmlTúl fiatalnak nézik az édes cukrászlányt, ezért hozzánk fordult segítségért. Kérte, hozzuk elő nőies oldalát. Örömmel láttunk munkához. ÁtalakítunkOrigoÁtalakít a Jónő Team: főiskolás lánykából gyönyörű nő lett Biankahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150407-takacs-nora-az-atalakitunk-csapat-kapitanya-es-a-csapattagok-gyonyoru-nove-varazsoltak-biankat.html„Szeretnék megváltozni, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá” - írta nekünk Bianka. Mi minden segítséget megadtunk neki, megmutattuk az utat, járni viszont mostantól neki kell rajta.ÁtalakítunkOrigoNagy Bence - fotóasszisztens, utómunkahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150407-az-atalakito-team-fotosa-nagy-bence.htmlIsmerd meg a Jónő Team mestereit, akik minden héten egy-egy újabb olvasót varázsolnak szebbé a nagy alkalomra, legyen az esküvő, első randi, házassági évforduló, diplomaosztó, ballagás, vagy valami más.ÁtalakítunkÁtalakít a Jónő Team: a fiatal bloggerlány tökéletes átalakulásahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150317-takacs-nora-es-csapata-egy-fiatal-bloggert-timit-alakitottak-at.htmlTimi jó blogger módjára kíváncsi volt mindenre: milyen színek állnak neki jól, milyen frizura illik hozzá, milyen ruhákat kerüljön, és mire adja le a voksát. Mi pedig minden titokba beavattuk a bájos, fiatal lányt!ÁtalakítunkOrigoFiús anyukából nőies kismama: fantasztikus átalakuláson ment át Felíciahttp://www.life.hu/atalakitunk/20150303-feliciat-a-kismamat-alakitotta-at-a-jono-team.htmlFelíciát, a gyönyörű kismamát láttuk ezen a héten vendégül. Öröm volt minden vele töltött perc, hatalmas szeretet és harmónia sugárzik belőle!ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.