Scarlett Johansson Egyesült Államok család táplálkozás közétkeztetés éhezés nélkülözés gyermekétkeztetés segély állam
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színésznő lett az egyik arca a Feeding America kampányának, amelynek célja a gyermekéhezés megszüntetése. Nem véletlenül áll ennyire közel Scarlett szívéhez az ügy.

Még mielőtt egyetlen filmszerepével vagyonokat keresett volna, Scarlett Johansson és családja is azon amerikaiak közé tartoztak, akik az állam segítségével oldották meg mindennapi étkeztetésüket.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A világ egyik legszexisebb színésznője, aki nemrég adott életet első gyermekének, Rose-nak, Jeremy Rennerrel együtt a Feeding America kampány arcaként szólalt fel azokért, akik szerény körülményeik miatt nem engedhetik meg sem maguknak, sem pedig gyermekeiknek a kielégítő, egészséges táplálkozást.

Nem véletlenül áll tehát közel a szívéhez a Feeding America kampánya, amelynek célja megszüntetni az éhezést az egész Egyesült Államokban, kiváltképp a gyerekek körében.

Egészséges ételt mindenkinek!

2015-től már rendelet szabályozza a közétkeztetést, amely nem csupán a mennyiségeket, hanem az arányokat, a százalékot és a gyakoriságot illetően is új irányokat szab meg. A Life.hu korábban ITT mutatta be, melyek lesznek azok a változások, amelyek mindenkit, így akár téged is érinthetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.