Ha a kolumbiai énekesnőre hallgatunk, akkor nem bonyolítjuk túl a dolgokat – íme, Shakira szépségápolási tippjei!

Shakira az egyszerű dolgokra esküszik – még a szépségápolásban is. A kétgyerekes énekesnő nemrég egy magazinnak adott interjújában avatta be a nagyérdeműt abba, hogyan tartja magát karban.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

 Egyáltalán nem bonyolítom túl a dolgokat. Nincs időm gyógyfürdőkbe, kozmetikai kezelésekre vagy bármi más ilyesmire járni. Ez nem az olyan elfoglalt embereknek szól, mint amilyen én is vagyok

– mondta el Shakira, aki időhiánya ellenére azért néhány apróságról sosem feledkezik meg: ezek egyike pedig a sminklemosás fontossága. Amit minden este megteszek, hogy lemosom magamról az arcfestékemet és egy kevés C-vitaminos szérumot használok. Ennyi elég is. És hogy mi az a kozmetikai termék, amely nélkül el sem indul otthonról? A fényvédő. A terhesség és a szoptatás alatt termelődő hormonok miatt nagyon érzékeny lett a bőröm a napfényre, ezért nagyon fontos a fényvédő mindennapi használata.

4 szépségtrükk, amelyet minden nőnek tudnia kell
A kézenfekvő dolgok sokszor nem is olyan kézenfekvőek. A Life.hu korábban ITT mutatott néhány tippet arra, hogan találd meg a lehető legjobb hidratálót, vagy az arcbőröd típusának megfelelő arctisztítót.