Ötletparádé – Építsd meg a tökéletes nyári kuckót

Forrás: Thinkstock -
inspiráció faház barkácsolás kert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekkoromban imádtam a barátaimmal különféle bunkereket építeni – hadiszállásainkat a fák alatt vagy a hatalmas gaz kellős közepén eszkábáltuk össze. Felnőtt segítő híján azonban kuckóink –érthető módon – nem sikerültek túl professzionálisra. Egy kis felkészüléssel és némi szülői segítséggel viszont igazi kis csodákat lehet a kertben felépíteni.
Forrás: Thinkstock

Hamarosan itt a vakáció, a gyerkőcökre 3 hónap önfeledt játék, véget nem érő móka és felhőtlen kikapcsolódás vár. Ha azt szeretnéd, hogy lurkód tévézés és számítógépezés helyett inkább a szabadban, igazán gyerekre szabott környezetben töltse a szabadidejét, akkor itt az idő, építs neki egy kuckót, játszóházat vagy bunkert!

Az ügyes kezű apukák kapják össze magukat, már csak néhány hetük van, hogy felkészítsék a kertet a gyerkőcök fogadására! A kevésbé ügyeskezűek pedig vessék bele magukat a nézelődésbe, a nagyobb barkácsáruházakban igazán ötletes darabokat lehet találni.

Az alábbiakban összeszedtünk néhány igazán kreatív ötletet, amelyből az elszánt barkácsapukák kedvükre inspirálódhatnak!

/1505/Ilyen2015527173716

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.