Párizsban javában zajlik a divathét, ám van idő ünnepelni is: kedd este tartották a Lancome 80.születésnapját, természetesen hatalmas parti keretei között. A bulin tényleg mindenki ott volt, aki számít - mutatjuk is, ki miben tette tiszteletét. 

Ritkán látni egy fotón ennyi A-listás világsztárt: a kedd esti bulin együtt pózolt Julia Roberts, Penelope Cruz, Kate Winslet, Lupita Nyong'o, Isabella Rossellini és Lily Collins is. Mindannyian remekül néztek ki, és mindannyian sok-sok évet letagadhatnának a korukból. Persze Lupitának és Lilynek erre semmi szüksége, hiszen ők egyébként is nagyon fiatalok. 

Isabella Rossellini, Lupita Nyong'o, Julia Roberts, Penelope Cruz, Kate Winslet és Lily CollinsForrás: NORTHFOTO/Briquet Nicolas

A gálán ott volt még Kylie Minoque is, aki a többiekkel ellentétben egy élénk színt választott. A mindössze 152 centis világsztár aszimetrikus, tűzpiros ruhája abszolút passzolt Kylie stílusához. Sok nőt erősítene ez a szabás, de a madárcsontú énekesnőt egy cseppet sem mutatja vastagabbnak!

Forrás: NORTHFOTO/Briquet Nicolas