Öltözz a BuddyGuide-hoz a Szigeten - szuper szettek csajoknak

Sziget2015 stílus BuddyGuide
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádod a fehéret és a magentát, és szeretnél te lenni a legstílusosabb a Szigeten a BuddyGuide mellett? Öltözz kedvencedhez - íme, 3 szett, ami biztosan inspirál majd!

Mi az a BuddyGuide?

A beépített kamerával és mikrofonnal felszerelt, 4G-vel működő interaktív Buddyk és az őket mozgató önkéntes BuddyGuide-ok segítségével azok is részt vehetnek a fesztiválkalandokban, akik fizikailag nem tudnak ott lenni. A www.festivalbuddy.hu oldalon bárki beléphet a buddyba, és irányíthatja a kis nyakba kapható figura életét 17 és 20 óra között a Szigeten. ITT minden infót megtalálsz!

Romantikus kisruha Sziget-fanoknak

Virág a hajba, kisruha és kényelmes cipő - a BuddyGuide biztosan imádni fogja ezt a szettet!

1. Asos 44 euró 2. Carrera 33.124 forint 3. Zara 5995 forint 4. Roamni hajcsat 3290 forint 5. Nike 130 euró

Esős napra

Rossz időben nem hiányozhat a készletből az esernyő és a gumicsizma. Ám itt ne a klasszikus színtelen holmikra gondolj - másképp is lehet ezt csinálni!

1. Catrice 2. Topshop 45 font 3. OBag 63 font 4. Asos 24 Euro 5. ZARA 14.995 forint

Valami extra

Idén hódítanak a hosszú mellények, magentaszínben pedig különösen ütős lesz tőle a szetted. Nem is kell ehhez más, csak egyszerű fehér holmik és valami feltűnő színű körömlakk.

1. Opi 2. Topshop 22 font 3. H&M 5990 forint 4. Vans 5. Mango 8995 forint

Legyél TE a Life.hu Buddy Guide-ja!

Vicces vagy, laza, és nem állnak távol tőled a jó poénok? Szívesen buliznál ingyen a Szigeten? Legyél TE a Life.hu BuddyGuide-ja, akit augusztus 15-én szombaton délután 17-21 között kísér majd a Life.hu riportere, a poénokból pedig videó is készül majd. Ha szabad vagy 15-én, jelentkezz fényképpel és néhány sorral, miért lennél Te a tökéletes erre a szerepre augusztus 6. éjfélig az info@life.hu-ra! A levél tárgya ez legyen: Life BuddyGuide. Ha Te leszel a szerencsés, augusztus 15-én este már ott bulizhatsz kedvenc koncertjeiden, mert a BuddyGuide este 9 után már nincs szolgálatban...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.