Hoppá! Jennifer Aniston és férje örökbe fogadtak egy babát

Forrás: AFP -
adoptálás örökbefogadás házasság Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy a színésznő és Justin Theorux szerdán este összeházasodtak. Most pedig máris itt az újabb váratlan fejlemény: kiderült, hogy úton van közös kislányuk, akit adoptáltak.

A pár állítólag már az esküvő előtt elindította az örökbefogadást, és hamarosan már náluk is lesz a kislány. Az éppen nászúton lévő házaspár egy közeli ismerőse így nyilatkozott: „Jen még soha nem volt ennyire boldog. Mindig is kislányt akart, és végre azt a férfit is megtalálta, akivel fel tudja nevelni.”

Forrás: AFP

Az ismerős még azt is tudni véli, hogy Sandra Bullock inspirálta a színésznőt az adoptálásra, akivel többször is konzultált az örökbefogadás intézése alatt. A titokzatos forrás azt is elárulta, hogy a babának a Philippa nevet adják, akit röviden csak Pippaként fognak becézni.

Less be Jennifer Aniston luxushálójába!

Igazi csajos lakása van a világhírű színésznőnek Beverly Hillsben, amelybe most bepillantást engedett. Nézd meg a fotókat itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.