Hatalmas mellek, falatnyi bikini – ő Charlotte McKinney

mell Charlotte McKinney strand Malibu bikini kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Upton hasonmása, a 22 éves dúskeblű modell imád feltűnést kelteni, és erre ezúttal sem cáfolt rá.

Malibun élvezte a tengerpartot egy icipici bikiniben Charlotte McKinney. A Kate Uptonra hasonlító celebnő, aki elképesztően dögös képeivel, és persze az azokon szereplő méretes cickóival robbant be a köztudatba, olyan falatnyi bikinit választott a strandoláshoz, hogy szinte bele sem fértek a kebelcsodák. A képeket itt tudod megnézni!

Forrás: Galore Mgazin
Nemcsak mi kínlódunk - a világsztárok is szenvednek a szépségért!http://www.life.hu/trend/20150810-szepeszeti-beavatkozasok-amin-a-sztarok-is-reszt-vesznek-courtney-cox-jennifer-aniston.htmlHa a szépségről van szó, a legtöbb nő bármire képes, ebbe pedig beletartoznak az extrémebbnél extrémebb eljárások is. Most összeszedtük azokat az extrém módszereket, melyeket sok nő csak azért választ, mert abban bíznak, hogy segítségükkel olyanok lesznek, mint a sztárok.TrendAFPTóth Gabi vagy Dukai Regina fesztiválozik dögösebben?http://www.life.hu/trend/20150810-dukai-regina-es-toth-gabi-is-nagyon-csinosan-indul-a-sziget-fesztivalra.htmlMa kezdődött a Sziget Fesztivál, méghozzá nem is akárkivel. Dukai Regina és Tóth Gabi azt is megmutatta, hogyan készül Robbie Williams koncertjére - mindketten szupercsinosak!TrendOrigoSeherezádé hihetetlenül szexi falatnyi aranybikinijébenhttp://www.life.hu/trend/20150810-vv-seherezade-az-rtl-klub-valovilag-sztarja-szexin-falatnyi-arany-bikiniben-tundokolt.htmlA Való Világ szőke sztárja megmutatta tökéletes testét és gömbölyded, szexi vonalait.TrendOrigoIstenes Bence nagyon furcsán fest - Mi lelte?http://www.life.hu/trend/20150810-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-borzalmas-frizuraval-pozolt-alomnyaralasan-korfun.htmlAz RTL Klub jóképű műsorvezetőjének égnek állt a haja, de a frizurabakit szexi mellkasának megvillantásával kompenzálta.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy fest fürdőruhában a nővé vált Bruce Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150810-a-nove-valt-bruce-jenner-furdoruhaban-mutatta-meg-magat.htmlBruce Jenner, aki ma már Caitlynként él, újabb nagy lépést tett a felszabadulás útján – fürdőruhában is megmutatta új testét a nagyvilágnak.Trend--Gigi Hadid stílusikon lett - Heti stílusmustra http://www.life.hu/trend/20150808-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-sarah-jessica-parker-gigi-hadid-kate-mara.htmlNálunk 40 fok van, ám Los Angelesben a sztárok már az őszre gyúrnak. A hetet stílusfronton leginkább szuper frizurák, dekoltázsok és a tökéletes Gigi Hadid fűszerezte meg - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.