Nyári Dia meghódította Rómát

Forrás: Facebook/Nyári Dia -
Nyári Diána Barátok közt városnéző séta Róma nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rómában ünnepelte születésnapját Dia és édesanyja is, akik egy napon születtek. 

Római kiruccanással ünnepelt a Barátok közt Hannája és édesanyja - írja a Bors. Ám míg a sorozatban számtalanszor csalódott már az édesanyjában, a való életben erről szó sincs.

Forrás: Facebook/Nyári Dia

,, A sorozatban rengetegszer csalódtam már az anyukámban. Nincs köztünk bizalom, nem nyújt támaszt nekem semmiben. Azt hittem, meghalt, de egyszer csak felbukkant az életemben, hogy megint átverjen. Hálás vagyok, amiért én még csak hasonló szituációba sem kerültem. Nagyon bensőséges a szüleimmel a viszonyom. Az anyukámmal például az év ugyanazon napján születtünk és idén elhatároztuk, hogy kettesben elutazunk valahova. Rómára esett a választásunk, és olyan jól sikerült minden, hogy a jövőben mindig egy közös utazással ünneplünk majd" - mesélte Dia a napilapnak.

A 21 éves színésznő egyébként már jó ideje nem lakik otthon, de amikor ideje csak engedi, meglátogatja szüleit.

Aki a suliban menő volt, felnőve lúzer leszhttp://www.life.hu/csalad/20150817-a-meno-gyerekek-felnottkent-kevesbe-nepszeruek.htmlAzokat a gyerekeket, akik iskolás korukban kifejezetten menőnek számítottak, felnőtt korukban utoléri a sorsuk, és általában kimondottan népszerűtlenek lesznek. A friss amerikai kutatás, amely a Child Development című lapban jelent meg, 184 fiatal beszámolói alapján jutott erre a következtetésre, egy tízéves vizsgálati periódus alatt.Család--Te is ennyire hasonlítasz a kutyusodra?http://www.life.hu/csalad/20150830-gazdik-es-kutyusok-hasonlitanak-egymasra-ines-opifanti-fotos-kepein.htmlMindig tudtuk, hogy a kutyusok és a gazdik egy idő után egyre jobban hasonlítanak egymásra - erre most itt egy újabb bizonyíték!Család--Miért nem énekel a kisfiának Justin Timberlake?http://www.life.hu/csalad/20150830-justin-timberlake-enekes-jessica-biel-ferje-nem-enekel-a-kisfianak.htmlMeglepő dolog derült ki az újdonsült apukáról. Család--Nem válik agresszívé a gyerek az óvodátólhttp://www.life.hu/csalad/20150828-nem-valik-agresszive-a-gyerek-az-ovodatol.htmlA szülők többségének kisebb traumát okoz, amikor először kell gyermekét valamilyen intézményben, bölcsődében vagy óvodában hagynia, és erre csak ráerősítenek azok a szakértői vélemények, melyek szerint az addig jólnevelt gyerekek az intézmények hatására gyakran elvadulnak, nehezen kezelhetővé válnak.Család--A tudatos gyermektelenség árnyalataihttp://www.life.hu/csalad/20150813-5-no-tortenete-a-tudatos-gyermektelensegrol.htmlVannak nők, akik nem akarnak gyereket. Soha, semmilyen körülmények között. Az emberek többsége az ilyen vélemények hallatán általában szörnyülködve hitetlenkedik, hiszen "a nők alapvető hivatása az anyaság" és "egy nő csak az anyaság által tudja megtapasztalni a feltétlen és önzetlen szeretetet". De valóban önző, sőt szívtelen lenne az a nő, aki tudatosan dönt a gyermektelen élet mellett?CsaládThinkstockTragédia! Meghalt az énekesnő unokaöccse, néhány órával azután, hogy megszületetthttp://www.life.hu/csalad/20150828-meghalt-christina-milian-enekesno-unokaoccse.htmlLesújtó híreket kapott a Milian család. Christina Milian énekesnő testvére, Danielle szülés után néhány órával elvesztette kisfiát.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.