nemzőképesség baba projekt George Clooney család terhes Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár szinte már heti rendszerességgel érkeznek a hírek arról, hogy a színész felesége babát vár, most arról írnak a lapok, hogy a sztárnak nem is lehet gyereke.

Amal és George Clooney állítólag már régóta rajta vannak a baba-projekten annak ellenére, hogy mindketten rengeteget dolgoznak. A feszített munkatempó ellenére a lehető legtöbb időt igyekszenek együtt tölteni, és alig várják, hogy gyarapodjon a család.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A baba ugyanakkor mégsem érkezik. Korábban arról szóltak a hírek, hogy Amal kóros soványsága áll a dolog hátterében, most pedig a plasztikaellenes színészről írják, hogy problémái vannak. Tény, hogy Clooney a maga 54 évével abban a korban van, amikor a nemzőképesség már hanyatlik. Ennek ellenére egy közeli ismerős szerint a sztárpár azt szeretné, ha jövőre megszületne a kis Clooney-baba. Mi már alig várjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.