Micsoda átalakulás! Horváth Éva szőkére váltott

modell frizura műsorvezető haj Horváth Éva szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető már egy ideje nem változtatott a frizuráján, de az ősz beköszöntével úgy érezte, ideje megújulni. 

Éva mindig sok időt szán a külsejére, és többször is eljár különböző kényeztető kezelésekre. A legutóbb például egy masszázzsal egybekötött lábápoláson vett részt. Most viszont a haján volt a sor, amit a Life.hu szakértője, Vadon Zoltán mesterfodrász vett kezelésbe. A sztár vöröses-barna tincsei helyett, egy szőkésebb árnyalatra váltott, és a kép láttán bártan állíthatjuk, hogy ez a stílus is nagyon jól áll a dögös modellnek.

Forrás: Facebook/Horváth Éva Official

Liptai Claudia is szőkére váltott!

A színésznő új külsejét nemrég a TV2 Aktív című műsorában mutatta meg, később pedig azt is elárulta, hogy egy igazi "hajhisztérika". A minap képmegosztó oldalára töltött fel egy fotót új külsejéről, mi pedig kíváncsian várjuk, hány magyar nő kér mostantól rövid, dögös, hidrogénszőke tincseket a fodrászától.
Ápolt, puha bőr ősszel is - így turbózd fel magad a hideg időre!http://www.life.hu/trend/20150918-oszi-arcapolas-tippek-trukkok-kemek-larion-oscar-tippjei.htmlVége a kánikulának, most már tényleg itt az igazi ősz, ez azonban befolyásolja az arcbőrünket is. Mi az, amin érdemes változnani a nyár után? Larion Oscar sminkmestert kérdeztük tippektről, bőrápolási trükkökről. TrendThinkstockAlig lehet ráismerni! Teljesen megváltozott a Született feleségek sztárja, Felicity Huffmanhttp://www.life.hu/trend/20150921-felicity-huffman-a-szuletett-felesegek-szinesznoje-barna-hajra-valtott.htmlA világszerte népszerű sorozat színésznője sötétbarna hajjal jelent meg a vasárnapi Emmy-díjátadó gáláján. Trend--5 kérdés a szépségről - Odetthttp://www.life.hu/trend/20150917-5-kerdes-a-szepsegrol-odett-enekesno.htmlFiatal kora ellenére már nagyon tudatosan odafigyel bőre ápolására. Erre szüksége is van, hiszen a rengeteg fellépés, a sok smink az ő arcát is megviseli. Kedvencei a természetes alapanyagok, és rajong a körömlakkokért – a Life.hu sorozatában ezúttal a bájos magyar énekesnő, Odett mesél szépségtitkairól.Trend--Vörös, szőke, hosszú vagy rövid - melyik frizura áll legjobban Liptai Claudiának?http://www.life.hu/trend/20150920-liptai-claudia-haja-melyik-all-neki-jobban.htmlLiptai Claudia ismét stílust váltott - ezúttal hidrogánszőke, rövid hajjal borzolja a kedélyeket. De láttuk már őt számtalan más frizurával is. Szerintetek melyik állt neki a legjobban? Trend--Erre nem kellett sokat várni! Pucér cicik a londoni divathéten (18+)http://www.life.hu/trend/20150919-londoni-divathet-this-is-the-uniform-bemutatojan-kacer-ruha.htmlAlig kezdődött el a jövő tavaszi kollekciókat bemutató londoni divathét, máris volt 1-1 nagyon kacér ruha a felhozatalban. Trend--Tényleg ezek lesznek a legmenőbb színek 2016-ban?http://www.life.hu/trend/20150919-divatszinek-2016-pantone-elorejelzese.htmlÁltalában decemberben derül ki, mi a következő év hivatalos trendszíne, ám azt már most tudni lehet, mely árnyalatok lesznek igazán népszerűek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.