112 kilót fogyott miután leállt a gyorséttermi kajákkal

Forrás: Facebook/Grace Vogan -
halál diagnózis szívroham stroke életmódváltás gyorsétterem étrend étel mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Szívroham, stroke, halál” – ezekkel a kilátásokkal engedték el az orvosok az 53 éves Grace Payne-t, aki a diagnózis után életmódváltásba kezdett.

A nő fulladásos tünetekkel került kórházba, ahonnan komoly elhatározásokkal távozott. Grace változtatott az étrendjén, és rendszeresen mozogni kezdett, amivel 112 kilót adott le az eredeti, 186 kilós súlyából.

Forrás: Facebook/Grace Vogan

„Korábban a McDonald’s-ba jártam reggelizni és a KFC-be ebédelni. Ezt a fajta életmódot teljesen elhagytam. A légzési problémák, és az orvosok reakciói felnyitották a szememet” - nyilatkozta

A drasztikus fogyás után a nő testén elképesztő mennyiségű felesleges bőr maradt, amit műtéti eljárással lehet eltávolítani. A barátai egy oldalon kezdtek gyűjtést szervezni, hogy minél hamarabb meglegyen a műtét összege.

Forrás: Facebook/Grace Vogan

Megdöbbentő fotók! Ezt teszi a testtel a drasztikus fogyás

Amikor valaki rövid idő alatt sokat fogy, mindenki megdicséri, hogy milyen jól néz ki, és milyen nagy akaraterővel bír. A valóság ezzel együtt sokkal fájdalmasabb: ott marad a megnyúlt bőr, ami már csak felesleges tartozékként redőzik az ember testén, és állandóan a múltra emlékezteti. A megdöbbentő képekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.