Szuper sminktrükk novemberre: éljen a romantikus stílus!

Forrás: Thinkstock -
smink sminktrükk Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs jobb, mint feldobni a borongós, ködös napokat egy álomgyönyörű sminkkel. Tombol a romantikus stílus - Larion Oscar sminkmester megmutatja novemberi nagy kedvencét!

A hűvös, hideg idő ellenére legyél ősszel is üdítően friss jelenség! A hőérzeted is másképp alakul, ha a következő színeket választod a sminkeléshez. Megjelenésed kifinomult lesz, könnyen beillesztheted őket a napi rutinba.

Így készítsd el!

A ragyogóan természetes kinézethez az arctisztítás és hidratálás után egységesítsd bőröd színét, szerkezetét egy könnyű textúrájú folyékony alapozóval. A szem alatti területet világosítsd ki korrektorral, ügyelj rá, hogy a korrektor színe maximum 1-2 árnyalattal legyen világosabb, mint a bőrszíned. Finoman púderezd le transzparens púderrel, hogy stabil maradjon egész nap. A romantikus hatás fokozásához a mozgó szemhéjra egy fahéj árnyalatú szemhéjpúdert satírozz, majd a kontúrszéleket egy bézs árnyalattal tompítsd.

Forrás: Thinkstock

Alul a vízvonalat egy bőrszínű szemceruzával hangsúlyozd. A szempillákat vizes hatású, természetes szempillaspirállal fesd ki, melynek a színe lehet mélybarna vagy a klasszikus fekete. A még kifejezőbb tekintet eléréséhez a szemöldököt is emeld ki; szemöldökporral vagy szemöldökformázó ceruzával élénkítsd színét, tedd határozottabbá a kontúrját, de ügyelj arra, hogy ne maradjon "rajzos". Egy spirálos kefével fésüld ki száliránynak megfelelően a felesleget. Szemöldökspirállal a kósza szálakat is rendezheted.

Az orcák természetes ragyogásához a hideg bőrtípusúak rózsás, a meleg bőrtípusúak pedig narancsos árnyalatú arcpirosítóval élénkítsék orcájukat. Ügyelj rá, hogy kontúrmentesen, szép átmenettel tedd fel az arcpírt! A halánték irányából haladj az arc közepe felé, az arccsont alatt ívesen.

Forrás: Thinkstock

Az ajkak természetes ragyogásához először radírozd le, hogy szép, puha legyen, majd kókuszolajos ajakápolóval kényeztesd, hidratáld. Hideg bőrszínhez válaszd a vintage antique rose árnyalatot, meleg bőrszínhez ideális a coral színű ajakrúzs. Ha újbegyeddel finoman beütögeted a színt, lágy és természetes lesz az összhatás. Ha intenzívebb hatást szeretnél, akkor vidd fel ecsettel a rúzst!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.