Csodáld meg Nyári Dia gyönyörű hasát!

Forrás: Facebook/ Nyári Diána -
alak Nyári Diána Barátok közt test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznőjének egyre formásodik az egyébként is csinos alakja.

Nyári Dia megmutatta, mitől döglik a légy! Falatnyi sportruhában fényképezte le, mi is az eredménye az edzéseinek. Azt kell, hogy mondjuk, megéri emelgetni azokat a súlyokat. A Barátok közt gyönyörű sztárjának hasára minden nő irigykedhet, ilyen ugyanis egy tökéletesen lapos poci.

Forrás: Facebook/ Nyári Diána

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Micsoda bikinialak! A 40 éves Eva Longoria testét egy 20 éves is megirigyelnéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151124-a-40-eves-eva-longoria-fantasztikus-bikinialakot-villantott.htmlElképesztő alakja van a Született feleségek negyvenéves sztárjának! Feszes bőr, izmos has - még egy húszéves is simán megirigyelné Eva Longoria testét! Ez Zsír!--Elképesztő alakja van Hódi Pamelának - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151120-hihetetlenul-formas-alakja-van-hodi-pamelanak.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk: Hódi Pamela gőzerővel diétázik, az alakja viszont már most is irigylésre méltó. Ez Zsír!--Mádai Vivien döbbenetesen lefogyott a szülés után: Elárulta a titkát!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-madai-vivien-dobbenetesen-lefogyott-elarulta-a-titkat.htmlAz elhízásról és az ehhez kapcsolódó divatkérdésekről beszélgetett Mádai Vivennel a Life.hu riportere, Németh Máté. Vivien az elmúlt időszakban nagyon lefogyott, és azt is elárulta, milyen módszernek köszönheti a súlyveszteséget. Ez Zsír!--Így edzi formás testét Gáspár Evelin - Győzike lánya formás alakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-gaspar-evelin-edzes-kozben-formas-alakot-villantott.htmlGáspár Győző lánya nemrég arról nyilatkozott, hiába fogyott le, még mindig nem tudja magát elfogadni. Emiatt pedig újra gőzerővel edz. Ez Zsír!OrigoMicsoda test! Debreczeni Zita bikinialakjára nincsenek szavakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150920-debreczeni-zita-elkepeszto-bikinialakot-villantott-nyaralasan.htmlSzicíliai nyaralásának utolsó pillanatait élvezi Debreczeni Zita, aki ezúttal egy nagyon dögös, bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. Micsoda teste van!Ez Zsír!--Nyolc kilót fogyott napi öt perc edzéssel Alec Baldwin felesége - Mutatjuk, hogyan!http://www.life.hu/ez-zsir/20150905-hilaria-baldwin-napi-ot-percet-edz-nyolc-kilot-fogyott-tiz-het-alatt.htmlNapi ötperces, intenzív edzésnek köszönhetően szabadult meg nyolc kilótól Hilaria Baldwin, aki tíz héttel ezelőtt hozta világra gyermekét. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.