Lassan magunk mögött hagyjuk ezt az évet is. 2015 igen izgalmas esztendő volt: botrányos szakításokból, romantikus egymásra találásokból, összeköltözésekből és otthoneladásokból sem volt hiány. Lássuk, mik voltak az év legnagyobb ingatlanváltozásai a sztárok életében! 

Julia Roberts eladja New York-i otthonát 

A hírek szerint az Oscar-díjas színésznő azért kezdte árulni a három hálószobával, három fürdővel és egy fatüzeléses kandallóval is ellátott New York-i lakását, mert rájött, hogy sokkal több időt tölt kaliforniai házában, így ez a másik ingatlan feleslegessé vált. Megfontolt és tudatos döntés! A luxuslakás mindössze 4,5 millió dollárért, azaz nagyjából egymilliárd-háromszázmillió forintért került a piacra.

Forrás: AFP/Valerie Macon
Forrás: stribling.com
Forrás: stribling.com

Cristiano Ronaldo luxuslakást vásárolt

Közel 18,5 millió dollárért, azaz nagyjából ötmilliárd forintért vásárolt lakást a sztárfocista, Cristiano Ronaldo a New York-i Fifth Avenue-n, Donald Trump hatalmas luxusépületében. A luxusotthon berendezését a pletykák szerint A szürke ötven árnyalata inspirálta. 

Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira

 

Forrás: Warburg Realty

 

Forrás: Warburg Realty

Lenny Kravitz kiadja kastélyát

Az énekes nem megválni akar párizsi kastélyától, csupán bérlőket keres. A vityilló összesen 1600 négyzetméteres, és nem kevesebb, mint hét hálószoba található benne. Kravitz 2015 májusában elég borsos áron hirdette meg ingatlanját, egészen pontosan 251 847 dollárt kér érte havonta. 

Forrás: AFP/Guillaume Souvant
Fotó: Vincent Leroux/ AD France
Fotó: Vincent Leroux/ AD France

Johnny Depp megválik francia falujától

A színész még 2001-ben vásárolta  francia birtokát, hogy családjával legyen hova elbújniuk a nyilvánosság elől. Most, hogy elhagyta gyermekei anyját, Vanessa Paradist, és felszámolta régi életét, egykori otthonuktól is megválik, a benne található személyes holmijával együtt. Depp közel 15 évet töltött el ezen a provence-i birtokon, ami Saint-Tropez-hoz közel, Le Plan-de-la-Tour városánál található. A birtok tulajdonképpen egy 15 hektáros magánfalu, amelynek sok épülete még az 1800-as évek elején épült.

Forrás: AFP/Valerie Macon
Forrás: sothebysrealty.com

Leonardo DiCaprio beszállt az apartmanbizniszbe

A jóképű és tehetséges Leo is kiadta egyik ingatlanát, ám az ő otthonát nem hosszú távra lehet kibérelni, hanem éjszakákra. A Palm Springs-i ingatlan március óta van a piacon, és 4500 dollár/éjszaka áron lehet nála megszállni.

Forrás: AFP/Angela Weiss

 

Fotó: Brandon Magpantay/photobstunt.com

 

Fotó: Brandon Magpantay/photobstunt.com