Így cserélgették otthonaikat a legnagyobb sztárok 2015-ben

luxusingatlan Lenny Kravitz Julia Roberts adásvétel otthon Cristiano Ronaldo Johnny Depp bérlet Leonardo DiCaprio lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan magunk mögött hagyjuk ezt az évet is. 2015 igen izgalmas esztendő volt: botrányos szakításokból, romantikus egymásra találásokból, összeköltözésekből és otthoneladásokból sem volt hiány. Lássuk, mik voltak az év legnagyobb ingatlanváltozásai a sztárok életében! 

Julia Roberts eladja New York-i otthonát

A hírek szerint az Oscar-díjas színésznő azért kezdte árulni a három hálószobával, három fürdővel és egy fatüzeléses kandallóval is ellátott New York-i lakását, mert rájött, hogy sokkal több időt tölt kaliforniai házában, így ez a másik ingatlan feleslegessé vált. Megfontolt és tudatos döntés! A luxuslakás mindössze 4,5 millió dollárért, azaz nagyjából egymilliárd-háromszázmillió forintért került a piacra.

Forrás: AFP/Valerie Macon
Forrás: stribling.com
Forrás: stribling.com

Cristiano Ronaldo luxuslakást vásárolt

Közel 18,5 millió dollárért, azaz nagyjából ötmilliárd forintért vásárolt lakást a sztárfocista, Cristiano Ronaldo a New York-i Fifth Avenue-n, Donald Trump hatalmas luxusépületében. A luxusotthon berendezését a pletykák szerint A szürke ötven árnyalata inspirálta.

Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira

Forrás: Warburg Realty

Forrás: Warburg Realty

Lenny Kravitz kiadja kastélyát

Az énekes nem megválni akar párizsi kastélyától, csupán bérlőket keres. A vityilló összesen 1600 négyzetméteres, és nem kevesebb, mint hét hálószoba található benne. Kravitz 2015 májusában elég borsos áron hirdette meg ingatlanját, egészen pontosan 251 847 dollárt kér érte havonta.

Forrás: AFP/Guillaume Souvant
Fotó: Vincent Leroux/ AD France
Fotó: Vincent Leroux/ AD France

Johnny Depp megválik francia falujától

A színész még 2001-ben vásárolta francia birtokát, hogy családjával legyen hova elbújniuk a nyilvánosság elől. Most, hogy elhagyta gyermekei anyját, Vanessa Paradist, és felszámolta régi életét, egykori otthonuktól is megválik, a benne található személyes holmijával együtt. Depp közel 15 évet töltött el ezen a provence-i birtokon, ami Saint-Tropez-hoz közel, Le Plan-de-la-Tour városánál található. A birtok tulajdonképpen egy 15 hektáros magánfalu, amelynek sok épülete még az 1800-as évek elején épült.

Forrás: AFP/Valerie Macon
Forrás: sothebysrealty.com

Leonardo DiCaprio beszállt az apartmanbizniszbe

A jóképű és tehetséges Leo is kiadta egyik ingatlanát, ám az ő otthonát nem hosszú távra lehet kibérelni, hanem éjszakákra. A Palm Springs-i ingatlan március óta van a piacon, és 4500 dollár/éjszaka áron lehet nála megszállni.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Fotó: Brandon Magpantay/photobstunt.com

Fotó: Brandon Magpantay/photobstunt.com

Vegyél egy saját mobil szigetet!http://www.life.hu/otthon/20151222-kokomo-ailand-luxus-jacht-mobil-sziget.htmlSaját minidzsungel, helikopterleszálló, jachtkikötő, úszómedencék, jacuzzi, privát strand, grillezőhely, szabadtéri mozi, táncterem - mindez pedig nyolc csomóval szeli az óceánt. Szerinted miről van szó? Otthon--Víz alatti luxuskapszulák - Te beköltöznél?http://www.life.hu/otthon/20151222-planet-ocean-underwater-hotel-tenger-alatti-hotel-epul.htmlA Planet Ocean Underwater Hotel a világ egyik legkülönlegesebb luxusszállodásja lesz - amikor megépül. Hogy mitől lesz különleges? A szobák az óceán élővilága között lesznek kialakítva, és bár ez elsőre nem nem hangzik túl környezetbarátnak, a hotel célja, hogy a bevételből segítse a korallzátonyok helyreállítását. OtthonOrigoÍme, a világ legdrágább otthonahttp://www.life.hu/otthon/20151221-egy-parizsi-kastely-a-vilag-legdragabb-otthona.htmlA gyönyörű párizsi kúria kilenc számjegyű összegért kelt el - természetesen euróban számolva. Ezzel pedig megkaparintotta a valaha volt legdrágább otthon (magáningatlan) címét. OtthonOrigo10 varázslatos karácsonyi dekorációhttp://www.life.hu/otthon/20151221-csorba-anita-tertervezo-karacsonyi-dekoracios-tippjei.htmlAz ünnepi készülődés mindenki szívébe egy kis melegséget csempész. Ha ezt a meghittséget még hosszú ideig szeretnéd élvezni, lakásod ünnepi köntösét ne vesd le rögtön a karácsony elmúltával. Otthon--Inspirálódj a sztároktól - Így karácsonyoztak 2014-ben a hírességekhttp://www.life.hu/otthon/20151209-sztarok-karacsonyfaja-2014-ben.htmlEgy hét, és itt a karácsony – tudod már, hogy idén milyen színekben fog pompázni a fád? Nézd meg, milyen fenyővel ünnepeltek tavaly a legnagyobb sztárok, és inspirálódj!Otthon--Ahogy megjósoltuk: 2016 színe a rózsakvarc és a derűs kékhttp://www.life.hu/otthon/20151204-a-pantone-intezet-2016-ev-szinenek-a-rozsakvarc-es-a-derus-kek-szineket-valasztotta.htmlElőző cikkünkben nagyon ráéreztünk a jövő évi trendekre, előrejelzésünkben ugyanis megírtuk, hogy a rózsakvarc és a derűs kék is nagy eséllyel indulnak a 2016 év színe versenyben. A Pantone intézet pedig – láss csodát – e két színt választotta a jövő év színének.OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.