Férje miatt nem lehetett harmadik gyermeke Bombera Krisztinának

Forrás: MTV -
házasság család Bombera Krisztina gyerekvállalás férj gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombera Krisztina a Hot! magazinnak árulta el, mennyire vágyott volna egy harmadik gyermekre, férje miatt azonban nem teljesülhetett az álma. 

A csinos híradósnak két csemetéje van, ő azonban egy időben nagyon szeretett volna még egy babát férjétől, Zoltántól, aki nem repesett annyira az ötletért.

Forrás: MTV

"Az egyetlen eltervezett dolog az életemben, amikor már nagyon vágytam a gyerekeimre. Szerettem volna később egy harmadik csemetét, de a férjem már nem akart több gyereket - elfogadtam Zoltán kérését, még ha nehezen is. A gyerekvállalás a legfontosabb döntés, és mindkét szülő véleménye egyenrangú ebben" - mondta Bombera Krisztina, aki azt is hozzátette, hogy egyébként nagyon boldogok így négyen is.

Ittál már pezsgőalapú koktélt? - Íme, 3 szuper recept szilveszterrehttp://www.life.hu/csalad/20151228-szilveszterre-pezsgoalapu-koktelok-a-holy-bucket-a-french-75-es-a-bellini.htmlAmi biztosan nem hiányozhat a szilveszteri buliból, az a pezsgő. Még, akik nem szeretik annyira, azok is koccintanak egy pohárkával éjfélkor, a pezsgő szerelmesei pedig ezen a napon akár többfélét is kipróbálnak. CsaládThinkstock"Volt, hogy rendőröket kellett hívnom, hogy láthassam a gyerekem" - egy édesapa kálváriájahttp://www.life.hu/csalad/20151228-interju-egy-apukaval-aki-nem-lathatja-a-gyereket.htmlHa szokás azt mondani, hogy anya csak egy van, akkor azt se felejtsük el, hogy bizony apából is ugyanúgy csak egy van. Ideális esetben egy gyereket az édesanyának és az édesapának közösen kellene felnevelnie, még akkor is, ha már nem élnek együtt, hiszen a gyerkőcöknek mindkét mintára, nevelési módszerre és mindkét szülő védelmező szeretetére szükségük van. CsaládThinkstockBerki Natasa Zselyke és Hódi Pamela mókázásánál nincs ma tündéribbhttp://www.life.hu/csalad/20151229-berki-natasa-zselyke-es-hodi-pamela-egyutt-mokaznak.htmlHa mókázásról van szó, Hódi Pamela és tündéri kislánya, Berki Natasa Zselyke nem ismernek határokat. CsaládOrigoAda jól főz vagy sem? Fiai elárulták!http://www.life.hu/csalad/20151229-ada-musorvezeto-fiai-elarultak-hogy-foz-a-musorvezeto.htmlMi kerül a reggeli asztalra Adáéknál? Szeretik-e a fiai a műsorvezető főztjét? Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere alaposan kifaggatta Adát és két fiát arról, mi minden történik a magyar sztár konyhájában, és a fiúk mennyire elégedettek édesanyjuk főzési tudásával. Család--Az egész internet rajong a hófehér hajjal született kisfiúért - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20151228-hofeher-hajjal-szuletett-egy-magyar-kisfiu-az-orvosok-is-ledobbentek-cuki-foto.htmlBencét már most sokan szőke hercegnek hívják. A csöppség december 26-án látta meg a napvilágot Székesfehérváron. Család--Madonna kiakadt! Instagramon csatázik Guy Ritchie új feleségével http://www.life.hu/csalad/20151228-madonna-es-guy-ritchie-uj-felesege-fenykepcsataba-kezdtek-a-fia-sem-all-mellette.htmlAz énekesnő harcot indított a közösségi oldalán volt kedvesének új felesége, Jacqui ellen, aki azt dörgölte Madonna orra alá, hogy a popdíva fia szívesebben karácsonyozik apja új családjával, mint híres édesanyjával. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.