Nyári Dia és Kiss Ramóna sosem voltak még ilyen szexik

Forrás: Facebook/Nyári Dia -
rúzs Nyári Diana száj Barátok közt Kiss Ramóna ajak RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt két sztárja egy közös szelfin csücsörített - vajon kinek szebb a szája?

Nyári Dia és Kiss Ramóna megmutatták, hogy milyen, amikor együtt csajoskodnak. A sztárbarátnők ruhapróbára indultak, és meg is örökítették a pillanatott. Most pedig rátok bízzuk, hogy eldöntsétek, melyikük a dögösebb.

Forrás: Facebook/Nyári Dia

Melyik színésznő ajka a szexisebb?

Adu ász smink minden napra - 10 perc alatt elkészül!http://www.life.hu/trend/20160119-10-perces-smink-igy-keszul-videoval.htmlNincs reggel fél órád magadra, ezért rendszeresen kihagyod a sminkelést? Most már az idő sem lehet kifogás: pár perc alatt remek alapsminket rittyenthetsz magadnak, amihez csak néhány sminkeszközre lesz szükséged. Várady Polett sminkes már mutatja is, hogyan csináld! Trend--Ikonikus sztárpárok, akiknek a kisujjukban van a stílushttp://www.life.hu/trend/20160119-minden-idok-legstilusosabb-sztarparjai.htmlA stílus tanulható, de igenis vannak, akik már az anyatejjel magukba szívják a tökéletes megjelenést. Hollywood ma is bővelkedik sztárpárokban, akiknek a kisujjukban van a divat, de így volt ez már évtizedekkel ezelőtt is. Most összeszedtük minden idők legstílusosabb gerlepárjait – érdemes ellesni a trükkjeiket! TrendAFPVoksán Virág a legédesebb modellhttp://www.life.hu/trend/20160120-voksan-virag-playmate-a-legedesebb-modell-mert-kulonleges-sutis-fehernemuben-pozolt.htmlA playmate különleges fehérneműben pózolt, amit színes tortaszeletek és sütemények díszítettek. Trend--Kocsis Korinna gyönyörű menyasszony letthttp://www.life.hu/trend/20160120-kocsis-korinna-modell-gyonyoru-menyasszony-lett.htmlA modell álomszép ruhakölteményben pózolt, és megmutatta, milyen egy szexi menyasszony. Trend--8 sminkbaki, amit idén NE kövess el!http://www.life.hu/trend/20160118-sminkbakik-amiket-iden-ne-kovess-el-larion-oscar-tippjei.htmlLépj ki a komfortzónádból, tanuld meg, mi áll jól neked igazán, és frissítsd fel kicsit a sminkjeidet! Larion Oscar összeszedte, melyek azok a sminkbakik, amiket 2016-ban kár lenne elkövetni. Trend--Intim helyre varratott tetoválást Sarah Hyland sorozatsztárhttp://www.life.hu/trend/20160118-sarah-hyland-a-modern-csalad-sorozat-sztarja-mell-alatti-tetovalast-csinaltatott.htmlA Modern család című nagysikerű sorozat színésznője Dr. Woo Instagram oldalán fedte fel követőinek legújabb szerzeményét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.