Megosztja a kommentelőket Berki Krisztián és lánya fényképe

puszi Facebook Berki Natasa Zselyke szülő Nánási Pál kommentelők család Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg egyesek szerint teljesen elfogadott dolog, ha egy szülő szájon puszilja gyermekét, addig mások mélyen elítélték tettéért – és ennek hangot is adtak Facebookon.

Mint a Life.hu megírta, Berki Krisztián és kislánya, Natasa Zselyke a minap Nánási Pál műtermében járt. Az itt készült fényképen, amelyet ide kattintva nézhetsz meg, a műsorvezető szájra adott puszit 2 éves gyermekének. A kommentelők természetesen nem hagyták szó nélkül.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Volt, aki felháborodásának adott hangot:

"Az ilyen dolgokból következik kamaszkorban a félreértés. Azt hiszi a gyerek, hogy ez a természetes!" (Berki Krisztián/Facebook)

"Szerintem sok szülő szájon csókolja a gyermekét, én nem hiszem, hogy ez kihatna a felnőttkorára. Viszont ez a kép borzasztó, tényleg olyan, mintha smárolnának!" (Berki Krisztián/Facebook)

"A szülő ne adjon szájra puszit a gyereknek! Rengeteg más helyen lehet puszilgatni a gyereket." (Nánási Pál/Facebook)

Mások szerint azonban semmi különös nincs abban, hogy egy szülő ekképpen fejezi ki szeretetét gyermeke számára:

"Az a beteg, aki erre azt írja, hogy csókolozás... vagy nincs gyereke, vagy sose volt ilyen mély kapcsolata vele ... én is adtam a gyerekemnek a szájára, amikor kicsi volt. Ebben semmi különös nincs. És főleg nem beteg dolog." (Berki Krisztián/Facebook)

"Amúgy szerintem úgy nevelik a gyermeküket ahogy csak jól esik, nem hinném, hogy bármilyen jelleggel kihatna a kislányra, mert nagyon szeretik, imádják és ez a legfontosabb." (Berki Krisztián/Facebook)

"Szerintem nagyon gyönyörűek így együtt.. :)) egyáltalán nem borzasztó, sőt, megható egy pillanat." (Berki Krisztián/Facebook)

A Life.hu olvasóinak nagy része (eddig 41 %-a) nem ért egyet a szülő-gyerek szájra adott puszijával. Te mit gondolsz erről a kérdésről? Szavazz alább:

Mi a véleményed a szülő és gyermeke közti szájra adott puszikról?

Így ficánkol Jessica Bielen 10 hónapos kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160205-jessica-biel-szineszno-kisfiaval-kozos-kepet-posztolt-instagram.htmlA Hetedik mennyország és a Valentin nap színésznője egy ennivalóan édes fényképpel köszönt be követőinek képmegosztó oldalán. CsaládAFPAnyaszült meztelenül szelfizett a nagyon terhes focistafeleség, Terricka Cromartiehttp://www.life.hu/csalad/20160218-terricka-cromartie-focistafeleseg-terhesen-anyaszult-meztelenul-szelfizett.htmlKim Kardashian után szabadon. Az amerikaifutball-sztár Antonio Cromartie felesége 6 hónapos terhespocakkal fényképezte le magát egy szál semmiben. CsaládOrigoElőször mutatta meg nemrég született kisfiát Tyra Banks szupermodellhttp://www.life.hu/csalad/20160215-tyra-banks-szupermodell-eloszor-mutatta-meg-kisfiat-york-banks-aslat.htmlGyönyörű anya-fia fotót osztott meg 18 napos gyermekéről a 42 éves szupermodell. CsaládOrigoKelly Rowland furcsa indoka arra, miért nem mond a fiának nemethttp://www.life.hu/csalad/20160206-kelly-rowland-enekesno-nem-mond-nemet-a-fianak-elarulta-miert.htmlAz énekesnő egyelőre keresi a legmegfelelőbb útját annak, hogyan kommunikáljon 14 hónapos fiával, Titan Jewellel. Család--Kiderült, ki után kapta a nevét Ryan Reynolds és Blake Lively közös lányahttp://www.life.hu/csalad/20160205-ryan-reynolds-es-blake-lively-kislanya-james-a-szinesz-edesapja-utan-kapta-a-nevet.htmlNemrég maga a sztárapuka árulta el, miért kapta kislánya a meglehetősen fiús hangzású James keresztnevet. Család--Gyereket tervez Sofia Vergara és Joe Manganiellohttp://www.life.hu/csalad/20160204-sofia-vergara-szineszno-es-joe-manganiello-szinesz-gyereket-terveznek.htmlIlyen géneket kár lenne nem tovább örökíteni! Családbővítésen gondolkodik Hollywood legszexibb álompárja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.