Egy netes fórumon kért segítséget egy kétségbeesett apuka, mert nem tudja megkülönböztetni az ikreit. Végső elkeseredettségében jött az ötlet, hogy tetoválást rakat a kisbabáira.

A Reddit fórumában írta meg egy apuka, hogy a fiait, Adamet és Aaront tetováltatni akarja, mivel

sem ő, sem pedig a felesége nem tud különbséget tenni köztük.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Próbálkoztak már mindennel, egyszer például filctollal jelölték meg az egyik babát, Aaront, de mikor a nagymama megfürdette a babát, egyszerűen lekopott a festék. Ez okozta a bajt, mivel Aaron súlyos rendellenességgel született, és négy óránként gyógyszert kell kapnia.

Sajnos, miután lemosták róla a jelet, testvére, Adam kapta a pirulákat.

„Adam nagyon beteg lett és Aaronnak egy hetet a kórházban kellett töltenie. Ez egy komoly, extrém helyzet, és nem vállalhatok még egyszer ilyen kockázatot” – írta az apuka.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

De a házaspár kipróbált más lehetőségeket is a filctollon kívül.

Leborotválták az egyik baba fejét, más ruhákba öltöztették őket, körömlakkot kentek rájuk, karkötőt és bokaláncot adtak a gyerkőcökre,

de egyik sem vált be.

„Valami állandó kell. Majdnem elvesztettem mindkét fiam a múlt hétvégén, és kétségbe vagyok esve. Tényleg mindent megpróbáltam, de nem működött. Kérlek, segítsetek, nem akarom elveszíteni a fiaimat!” – írta.

Erre azt tanácsolták neki, hogy tetováltasson egy kis pontot az egyik gyerek füle mögé, de valaki a piercing ötletét is jónak találta. Mások viszont felháborodtak azon, hogy ez egyáltalán szóba jöhetett. Egyébként az apuka is kissé bizonytalan, és arra jutott, hogy kikéri a gyerekorvos véleményét, mert nem akarja, hogy feljelentsék őket.