Dobó Kata: “Az anyaság nem mindig rózsaszín világ”

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
anyaság Dobó Kata anya előadás darab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a közelgő, Az Anyád kínja című előadás kapcsán beszélt az anyaság árnyoldaláról is, ahogy arról is, milyen meglepő feladata lesz a darabban.

Minden anya tudja, hogy habár ez a legszebb szerep az életben, olykor kemény munkával is jár, de általában erről a legtöbben hallgatnak. Dobó Kata viszont be merte vallani, hogy anyának lenni néha nem könnyű.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

“Az anyaság nem mindig rózsaszín világ. Hiszen olykor kemény fizikai és lelki „munka”, amit minden nő átél, aki gyereket vállal. Ugyanakkor erről soha nem beszélünk, szemérmesen hallgat mindenki róla.” - árulta el a színésznő a Blikknek. Hozzátette, mindenkinek ajánlja ezt a darabot, aki átment ezen, vagy a környezetében végigélt hasonlót.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A színésznő azt is elárulta, milyen különös feladata lesz Az Anyád kínja című előadásban. Dobó Kata rappelni fog, amire korábban még nem volt példa, de természetesen van segítsége.

“Korábban énekeltem, de rappelni még valóban nem rappeltem, ez újdonság lesz számomra. A színdarab kívánja meg, hiszen ez egy szórakoztató előadás dalbetétekkel. Mind a négy színésznőnek lesznek szólószámai. Az Orfeum produkciójának zenei vezetőjére, Lombos Mártonra mindannyian számíthatunk.” - mondta Dobó Kata a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.