Kiderült, hol síel Katalin hercegné és családja

Forrás: AFP/John Stillwell -
sítúra Franciaország Katalin hercegné Courchevel Vilmos herceg síelés György herceg Charlotte hercegnő Alpok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a magánszférájuk megőrzésére való tekintettel nem akarták a nyilvánosság előtt feltárni, hová utaztak el négyesben, néhány árulkodó jelnek hála azonban kiderült a titkolt helyszín.

Az egész világot bejárták Vilmos herceg és Katalin hercegné első, gyermekeikkel eltöltött franciaországi síelésükkor készült képek, amelyeken a kis György herceg és a tavaly májusban született Sarolta hercegnő is szerepel.

Ez volt a kis György herceg és Sarolta hercegnő első sítúrája Forrás: AFP/John Stillwell

Bár sem a hercegi pár, sem pedig a palota nem kívánták pontosítani a helyszínt, ahol a képek készültek, annyi kiderült, hogy a négytagú család a francia Alpokban töltötte a néhány napos síszünetét.

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekeik megszületése óta nem voltak síelni Forrás: AFP/John Stillwell

A Mail Online szerint azonban Katalin és Vilmos szinte biztosan a sztárok által oly kedvelt Courchevel-be utazhatott, miután egy szemtanú látta őket együtt ebédelni egy helyi étteremben.

Csak ettek, semmi különös. Ez egy hegyi étterem. Courchlevel-ből származom, ismerem azt a hegyet

Forrás: AFP/John Stillwell

Azzal, hogy titkolták útjukat a nyilvánosság elől, Katalin és Vilmos ismét szembementek a brit királyi család hagyományaival: korábban egy csapat fotós kísérte el egy-egy sítúrára a királyi família tagjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.