Vajna Timi Victoria Beckham ruhájában gálázott

Forrás: Life.hu -
Vajna Timi Glamour Woman of the Year Glamour Gála Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi és dekoltázsa is megérkeztek a Glamour Woman of the Year-re.

Vajna Tímea szépségkirálynőjével, Nagy Nikolettával látogatta meg a Glamour Gálát. Andy Vajna felesége nagyon különleges ruhát viselt. Nem más, mint a divatguru, Victoria Beckham tervezte, és elmondása szerint nagyon szereti.

Forrás: Life.hu

"Most vagyok először Glamour Gálán, kíváncsi vagyok a díjazottakra" - mondta Timi.

Zach Miko lesz a férfi Ashley Graham - Íme, a világ első férfi plus size modellje!http://www.life.hu/trend/20160317-zach-miko-a-vilag-elso-ferfi-plus-size-modellje.htmlIlyen még nem volt: a világ egyik legnevesebb modellügynöksége elindította plus size férfi modell-kategóriáját, amelynek első szerződöttje a 198 centiméter magas, 124 kilós Zach Miko lett. TrendOrigoIszak Eszti porcelánbabává változtatta magát!http://www.life.hu/trend/20160317-iszak-eszti-musorvezeto-instagram-oldalan-mutatta-meg-hogyan-nezne-ki-porcelanbabakent.htmlA szépséges műsorvezető arca egyébként is teljesen makulátlan, így neki nem okozhatott nagy problémát, hogy elmaszkírozza magát. TrendOrigoLilu a plasztikai műtétekről: "Soha nem mondom, hogy soha"http://www.life.hu/trend/20160317-lilu-musorvezeto-a-plasztikai-mutetektol-nem-zarkozik-el.htmlA műsorvezető egyelőre nem gondolkodott azon, hogy sebészkés alá feküdjön, ennek ellenére nem akar elzárkózni ennek lehetőségétől sem.Trend--Felismerhetetlen lett Cameron Diazhttp://www.life.hu/trend/20160316-cameron-diaz-szineszno-arca-felismerhetetlen-legujabb-magazinos-cimlapfotojan.htmlMegszaladt a Photoshop, vagy egy látványos plasztikai műtétnek köszönheti jóval fiatalabb és másabb arcát a színésznő? TrendOrigoPokorny Lia: "Szeretek tetszeni, szeretem azt, hogy nő vagyok"http://www.life.hu/trend/20160317-pokorny-lia-szineszno-a-szepsegrol-a-noiessegrol-es-a-korarol-beszelt.htmlA 44 éves színésznő elárulta, minek köszönheti a mai napig sugárzó szépségét.TrendFotó: M.Schmidt János – OrigoMár csak öt perced van? Ez a smink lesz a mentőöved!http://www.life.hu/trend/20160316-igy-keszul-az-5-perces-smink.htmlSokszor vagy késésben, így a sminkre már csak öt perc jut? Ne ess kétségbe, ennyi idő alatt is elkészíthetsz egy mutatós, hétköznapi make-upot. Kövesd Várady Polett tanácsait! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.