Hoppá! Rebel Wilson tovább hízik

súly molett hízás Rebel Wilson fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a színésznő nagyon eltökélte, hogy ledolgozza a felesleget, sajnos egy nemrégiben készült fotó alapján úgy tűnik, hogy nem sikerült neki. 

A sétálgató Rebel Wilson-t Beverly Hills utcáin kaptán lencsevégre, és úgy látszik, hogy csak úgy tapadnak rá a kilók. A fogyókúrás terveknek, ahogy arról a kép is árulkodik, sajnos lőttek.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Rmla

Rebel egyébként nemrég dobta piacra saját ruhamárkáját, és elárulta, kifejezetten szereti, ha teltkarcsú lányként hivatkoznak rá.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Jennifer Aniston örökbefogad, ráadásul rögtön két babát ishttp://www.life.hu/sztarok/20160325-jennifer-aniston-es-ferje-adoptalnak-egy-kisbabat.htmlJennifer Aniston és férje, Justin Theroux már nagyon régóta szeretnének kisbabát, és most végre úgy tűnik, hogy teljesül a vágyuk! A színésznő és férje adoptálni szeretnének, ráadásul rögtön két babát is. TV + Sztárok--Baukó Éva: "Nem kell, hogy az igazi milliárdos legyen, de azért legyen pénze"http://www.life.hu/sztarok/20160324-bauko-eva-keresi-az-igazit-raadasul-egyre-tobbet-gondol-az-anyasagra.htmlA reality sztár, Baukó Éva rendes, becsületesen dolgozó embernek tartja magát, és az is büszkeséggel tölti el, hogy önerőből küzdötte fel magát oda, ahol most tart. Ám arra is vágyik, hogy valakire támaszkodni tudjon. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNem fogod elhinni, hogy kivel jár Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20160321-bemutatjuk-emily-ratajkowski-szerelmet.htmlEmily Ratajkowski az a nő, aki bárkit meghaphat. Nem hiszed? Akkor nézd meg a legutóbbi fürdőruhás képét, vagy azt, amelyiken egy szál pulóverben pózolt. Persze mind tudjuk, hogy nemcsak a külső számít, mégis azt képzeltük, hogy egy földi halandó szóba se jöhet a bombatestű modellnél. Tévedtünk!TV + Sztárok--Snoop Dogg azt üzente, hogy ellátogat Marosbogátrahttp://www.life.hu/sztarok/20160321-snoop-dogg-azt-uzente-hogy-ellatogat-marosbogatra.htmlA kolumbiai főváros helyett véletlenül Marosbogátra jelentkezett be Snoop Dogg az Instagram-oldalán. A polgármester ki is jelentette, hogy tárt karokkal várja a reppert, aki azt ígérte, hogy hamarosan érkezik. TV + Sztárok--Olivia Wilde túl öregnek bizonyult a Wall Street farkasáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-olivia-wilde-tul-oreg-volt-a-wall-street-farkasahoz.htmlOlivia Wilde ellátogatott egy beszélgetős műsorba, ahol a Vinyl, kis hazánkban Bakelit címen futó sorozatáról kérdezték, de szó esett arról is, hogy miért is nem a gyönyörű színésznő szerepelt a Wall Street farkasa című filmben. TV + Sztárok--Egy lány elég kitartó volt, és mára már a kedvenc sztárja a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20160316-egy-lany-eleg-kitarto-volt-es-mara-mar-a-kedvenc-sztarja-a-parja.htmlHa arról álmodozol, hogy összejössz a kedvenc sztároddal, semmi másra nem lesz szükséged, csak a közösségi médiára, és sok-sok évnyi türelemre. Íme a bizonyíték: Daniell Ceaser, akinek sikerült összejönnie gyerekkori kedvenc sztárjával, imádott sorozatának szereplőjével.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.