Ennyit változott a fitneszmodell teste a terhesség alatt

modell terhesség fitnesz mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kismama még várandósságának 36. hetében sem hagyott fel az edzésekkel, de természetesen az ő teste is teljesen átalakult. 

Sokan támadják azokat a várandós nőket, akik terhességük ellenére folytatják a mozgást. Chontel Duncan fitneszmodell sem hagyta abba a rutinnak számító edzéseket, szinte az utolsó pillanatig végezte a számára jóleső gyakorlatokat.

Ennyit változott a fitneszmodell teste a terhesség alatt, Chontel Duncan Forrás: Instagram/Chontel Duncan

Természetesen ettől még az ő teste is átalakult, de tónusosságából és izmaiból mit sem veszített a fiatal modell. Hátulról egyáltalán nem lehetett volna megmondani róla, hogy várandós, és az is jól látszik, hogy nem szedett fel sok felesleget a terhessége alatt. Azóta már életet adott teljesen egészséges kisfiának, és közzé tett egy képet arról, hogyan változott az ő teste hétről hétre, vagyis valakié, aki nem hagyott fel a mozgással akkor sem, amikor gyermekét hordta a szíve alatt.

Ezen a képen tényleg két terhes kismama van

Mint ismeretes, az ausztrál lánynak körülbelül 200 ezer követője várja hétről hétre az újabb és újabb képeit.

A modell egyik legnépszerűbb fotója az, amin az egyik barátnőjével szerepel. A két kismama terhessége között csupán csak egy hónap van, a különbség azonban szó szerint óriási.

A hírek szerint egyébként annak köszönheti csodálatos alakját, hogy ő maga egy edzőterem tulaja, így pedig rendszeresen tud edzeni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.