Gáspár Győző izompólóban és szűk nadrágban szexiskedett

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
izom szexi Gáspár Győző szűk ruha showman edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az edzőteremben bokszzsákot ölelgetve kapták lencsevégre a showmant, aki nem mindennapi szerelésben pózolt.

Gáspár Győző hatalmas lelkesedéssel lendült bele az edzésbe és ennek köszönhetően 55 kilót fogyott. A showman a csodás fogyás után fehérneműmodellnek állt és megmutatta a látványos eredményt, ami a sok edzésnek volt köszönhető. Legutóbb pedig egyenesen a bokszzsák társaságában szexiskedett, cicanadrágban és szűk felsőben.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Fésűs Nelly fejében még kisgyermekes anyukaként sem fordult meg soha, hogy ne figyeljen a rendszeres mozgásra. Lánya, Zorka mindenhova elkíséri Nellyt. A boltba, a színházba és mi sem természetesebb annál, hogy az edzésre is vele tart.
Szexi fotó a Szex és New York sztárjáról: Íme az isteni Dante!http://www.life.hu/ez-zsir/20160330-gilles-marini-szexi-felsoteste-a-szex-es-new-york-sztarja-kockahasat-meg-kell-nezned.htmlGilles Marini a családjával pihent Kuba mesés partjainál. A 40 éves színész még mai is álompasinak számít, és a látottak alapján sűrűn járkálhat az edzőterembe is. Ez Zsír!--Szép testet szeretnél? Ezt edd edzés után!http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-6-szabaly-arrol-hogyan-etkezz-sportolas-utan.htmlAz egészséges életmód hívei jól tudják, hogy az edzések mellett az sem mindegy, mit eszik az ember. Arra különösen oda kell figyelni, hogy az edzés után mivel pótoljuk az energiát. Íme, hat alapszabály, aminek akkor is hasznát veszed, ha csupán kedvtelésből vágsz bele valamilyen mozgásba. Ez Zsír!--BikiniBody Katus Attilával – Jelentkezz, és hozd magad bomba formába!http://www.life.hu/ez-zsir/20160310-felhivas-a-lifehu-es-katus-attila-bikini-body-programjara.htmlHetek óta diétázol és sportolsz? Szeretnél nyárra bomba formába kerülni? Nincs messze a cél, most ne add fel! A Life.hu úgy döntött, segítségedre lesz a legvégső harcban. Katus Attilával karöltve segítünk a lehető legjobb formádba kerülni. Kövesd te is a Life.hu BikiniBody programját, és hozd ki magadból a legjobbat. Egy szerencsés kiválasztottnak Katus Attila személyesen is segít. Jelentkezz te is! Ez Zsír!--Ennyit változott a fitneszmodell teste a terhesség alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160329-ennyit-valtozott-a-fitneszmodell-chontel-duncan-teste-a-terhesseg-alatt.htmlA kismama még várandósságának 36. hetében sem hagyott fel az edzésekkel, de természetesen az ő teste is teljesen átalakult. Ez Zsír!OrigoKoktélozás büntetlenül? Sok fiatal nő azért nem eszik, hogy helyette ihassonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160328-sok-no-azert-nem-eszik-hogy-ihasson-kaloriabevitel-buntetlenul.htmlA legtöbb alkoholos italban rengeteg üres kalória van, így aki inkább koplal, hogy többet ihasson alapvető vitaminoktól és ásványi anyagoktól fosztja meg magát.Ez Zsír!ThinkstockPapp Melinda fitneszmodell: "Betartom a játékszabályokat, de élhető életet szeretnék"http://www.life.hu/ez-zsir/20160325-papp-melinda-fitneszmodell-az-egeszseges-eletmodrol-meselt.htmlA 22 éves Papp Melinda két versenyszezonon van túl. A sport és az egészséges életmód számára szívügy, de az állat- és környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás is. Melinda betartja a játékszabályokat, amelyeket egy fitneszmodellnek kell, de mindemellett egy élhető életet szeretne megteremteni. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.