személyiség édesanya típus család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár őket szeretjük a világon a legjobban, néha így is falra mászunk tőlük. Vannak olyan édesanyák, akik kicsit túlzásba viszik a szülői szerepet, ezzel pedig az őrületbe kergetve a környezetüket. Nézzünk néhány ilyen típust. 

A versengő

A negatív dolgokat kiszűri, és csak a pozitív dolgokkal foglalkozik. Az ő gyereke a legtökéletesebb! Teleposztolja a Facebookot és az Instagramot az ő kis csemetéjével, aki már most egy igazi tehetség.

Mindent tudni akarok!

Amikor az anyuka nemcsak a gyereke munkájába, de a magánéletébe is beleszól. Bezzeg az ő korában nem így mentek a dolgok, így neked sem szabad eltérned az átlagtól. Ha új pasi van a láthatáron azonnal lecsekkolja a közösségi oldalakon és megmondja, hogy az úriember elvehet-e téged a közeljövőben.

Túlságosan ragaszkodó

Legszívesebben a harmincas éveidben is főzne, mosna rád, és otthon tartana, ha tehetné. Te vagy az ő kicsi kincse, aki nem mehet messze a családi fészektől. Nem árt azonban fokozatosan az értésére adnod, hogy te már önálló életet élsz, így adjon neked egy kicsivel több teret.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.