eltitkolt gyerek testvér kim kardashian Rob Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-Jenner klánnál mindent megtesznek azért, hogy a bulvárvilág középpontjába kerüljenek. Nemrég például Caitlyn Jenner lepett meg mindenkit azzal, hogy újra férfi akar lenni, aztán pedig Kylie Jenner döbbentette meg rajongóit a szexvideójával. De a legfrissebb hírek mindent felülmúlnak, állítólag ugyanis Kim Kardashiannek van két eltitkolt testvére!

Egy Los Angeles-i nő és egy New York-i férf azt állítja,, hogy ők Kim apjának, a 2003-ban elhunyt Rob Kardashiannek a gyerekei.

Forrás: AFP, Instagram/kimkardashian

„Meg vannak győződve róla, hogy ők is Kardashianok, és válaszokat követelnek. Ezzel ráadásul az egész családot tönkretehetik. Mivel ha ez igaz, akkor nekik is örökölniük kellett volna abból a vagyonból, amit Rob Krisre hagyott, ezért Kimék teljesen kiborultak” – monta egy közeli ismerősük a Radar Online-nak.

Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian és Kim Kardashian Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown

A forrás azt is kifejtette, hogy 2013-ban már felmerült a pletyka, miszerint a férfinak van egy addig eltitkolt lánya, Emilia Morales, de ezt még nem sikerült bebizonyítani.

Íme, 5 idegesítő anyatípus, akikkel összefuthatsz a netenhttp://www.life.hu/csalad/20160505-ime-5-anyatipus-akivel-osszefuthatsz-a-neten.htmlÖsszeállításunkban 5 olyan anyatípust ismerhettek meg, akikkel bármikor összefuthattok a neten, de talán jobb őket elkerülni. Lássuk! Család--Felesége támogatta a leszbikus szeretője férfivá válásáthttp://www.life.hu/csalad/20160511-felesege-segit-a-transznemu-ferje-atvaltozasaban.htmlShane Seath nőként élte az életét, mindaddig, amíg nem találkozott szerelmével, Chrissyvel, aki azóta már a felesége. Ő volt az, aki támogatta Shane-t abban, hogy egy nemátalakító műtéten essen át. CsaládOrigoGyerekük neve miatt támadják Istenes Bencét és Csobot Adélthttp://www.life.hu/csalad/20160504-gyerekuk-neve-miatt-tamadjak-istenes-bencet-es-csobot-adelt.htmlA sztárpár első gyermeke nemrég jött a világra. A büszke édesapa már egy képet is megosztott a csöppségről, ám a kommentelők nem feltétlenül értettek egyet a pár névválasztásával. CsaládOrigoA 48 éves Julia Roberts kortalan - Elárulta, hogy mi a titka!http://www.life.hu/csalad/20160506-julia-roberts-nem-oregszik-es-azt-is-elmondta-hogy-mi-a-titka.htmlSzínésznő, édesanya, feleség, és mindemellett még arra is jut ideje, hogy formában tartsa magát. Ő Julia Roberts, aki bár 48 éves, mégis letagadhatna 20 évet. Vajon hogyan csinálja? Család--Íme, 5 idegesítő anyatípus, akikkel összefuthatsz a netenhttp://www.life.hu/csalad/20160505-ime-5-anyatipus-akivel-osszefuthatsz-a-neten.htmlÖsszeállításunkban 5 olyan anyatípust ismerhettek meg, akikkel bármikor összefuthattok a neten, de talán jobb őket elkerülni. Lássuk! Család--Prince családjának adományra van szükségehttp://www.life.hu/csalad/20160502-az-amerikai-komikus-george-lopez-penzzel-segiti-ki-prince-csaladjat.htmlPrince halála után pénz nélkül maradt a családja. Az amerikai komikus, George Lopez 20 ezer dollár készpénzzel segíti ki az elhunyt énekes rokonait. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.