Mindig is arra vágytál, hogy úgy élj, akár egy hollywoodi sztár? Itt az alkalom, kezdhetsz gyűjtögetni! Tölts el pár napot a legnagyobb legendák otthonában. 

Az Airbnb és a HomeAway szállásmegosztó oldalaknak hála most bárki kibérelheti nyári vakációja idején az alábbi hírességek egykori luxusingatlanjait..

Julie Andrews

A legendás színésznő modern házikója New York állam északi részén található egy háromhektáros, buján zöldellő birtokon, nem messze Hudson, Woodstock és New Paltz városától. Az ingatlanhoz két hálószoba, két és fél fürdőszoba, táncstúdió, valamint a "írótorony" is tartozik, amelyről csodálatos kilátás nyílik a tájra. Érdekesség, hogy korábban Willem Dafoe színész is lakott már itt.

Ára: 100 533 Ft/éjszaka 

Forrás: AIRBNB

 

Forrás: AIRBNB

Frank Sinatra

Itt az alkalom, hogy kibéreld az Öreg Kékszemű egykori álomházát. A házat 1947-ben E. Stewart Williams, Palm Springs-i építész tervezte Sinatra megbízásából. Az ingatlanban négy hálószoba található, de tartozik hozzá természetesen egy medence is, ráadásul jó néhány Sinatra-relikvia is fellelhető benne. 

Ára: 710 500 Ft/éjszaka 

Forrás: luxury.homeaway.com

 

Forrás: luxury.homeaway.com

Denzel Washington

Ha olyan nyaralóba vágyódsz, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik az óceánra, akkor ne keress tovább, Denzel Washington egykori három hálószobás, két fürdőszobás malibui háza tökéletes választás lehet. Az ingatlanhoz tartozik egy edzőterem, egy vendégház, medence és jakuzzi és kilátás az óceánra és a hegyekre. A ház korábbi tulajdonosa volt többek között Jimmy Page angol gitáros is.

Ára: 141 318 Ft/éjszaka 

Forrás: AIRBNB

 

Forrás: AIRBNB

Sonny és Cher

Tölts el pár napot a legendás duó, Sonny és Cher egykori közös Palm Springs-i otthonában. A Villa Carmelita névre keresztelt ingatlanban öt hálószoba, öt fürdőszoba található, és természetesen innen sem hiányozhat egy hívogató úszómedence. Az ingatlan szomszédságában lakik egyébként egy másik legenda, Barry Manilow.

Ára: 262 000 Ft/éjszaka 

Forrás: homeaway.co.uk

 

Forrás: homeaway.co.uk

Jimi Hendrix

Ha Mauira készülsz, és éppen szállást keresgélsz, akkor feltétlenül csapj le erre a lehetőségre. Ez az 1930-as években épült mézeskalács házikó az 1970-es években Jimi Hendrix lakóhelyéül szolgált. Nem véletlenül hívtuk mézeskalács háznak, ugyanis az épület neve tényleg ez, Gingerbread House. A házhoz egy kedves kis kert is tartozik, a birtokot pedig egy folyó is átszeli.   

Ára: 50 471 Ft/éjszaka

Forrás: AIRBNB

 

Forrás: AIRBNB