Hollywoodban rengeteg színész- és énekesnő próbálta ki a rövid hajat, és néhányan még az egészen tüsi rövidet, sőt, a kopaszságot is bevállalták. Sokaknak ráadásul elképesztően dögösen állt ez az extrém megoldás. 

Natalie Portman 

"Mindig is szerettem volna kopaszra borotváltatni a fejem, de az új filmem miatt most végre ürügyem is van rá" – nyilatkozta annak idején a színésznő a V, mint Vérbosszú című mozi beharangozóján. Kopaszság ide vagy oda, a színésznőnek annyira szép arca van, hogy ez is jól állt neki. 

Forrás: AFP

Cate Blanchett 

A színésznő szerint igencsak felszabadító kopasznak lenni, éppen ezért ő már többször is letolta a haját. Először egyébként A gyilkosok is a mennyországba mennek című film főszerepéért vált meg a hajától. 

Forrás: Youtube

Angelina Jolie 

Már annyira régen volt, hogy mi szinte el is felejtettük Angelina Jolie tüsihajas korszakát. A 90-es években pedig egy ilyenje is volt a manapság hosszú hajjal hódító színésznőnek. 

Forrás: Northfoto

Charlize Theron 

Sean Penn exe a sok díjat elnyert Mad Max legújabb része kedvéért vállalta a kopaszságot, amivel dögösen mutatott a filmvásznon. 

Forrás: Youtube

Cynthia Nixon 

A Szex és New York Mirandája egy Broadway-darab kedvéért tolta le a haját. A színdarabban Vivian Bearing irodalomtudóst alakította, aki rákos lett. A színésznő egyébként maga is küzdött a betegséggel 2006-ban.  

Forrás: AFP

Demi Moore 

Ki ne emlékezne a klasszikus jelenetre, amikor a J.I.Jane sztárjaként Demi Moore belóg egy fodrászatba, és letolja hosszú haját? Azért annyira nem jött be neki, hogy utána ne növessze újra hosszú haját, pedig nem is állt neki rosszul. 

Forrás: Youtube

Britney Spears 

Az egykori tinibálvány 2007-ben ért mélypontra, ekkor borotválta le a haját, ami után sokáig pszichológiai problémáiról cikkeztek a lapok. 

Forrás: Northfoto

Sigourney Weaver 

Szintén egy filmszerep, az Alien kedvéért lett kopasz Sigourney Weaver is, aki Ellen Ripley-t játszotta a kultdarabban. 

Forrás: Youtube

Jessie J 

Kleopátra-frizurával ismertük és szerettük meg, de kopaszon is rajongtunk érte. Az énekesnő élő tévéadásban vált meg a hajától, amivel egyébként 75 millió forintot gyűjtött a szegények részére. 

Forrás: AFP

Sinead O'Connor 

Már-már védjegyévé vált a kopaszsága, amit a 90-es évek legelejétől 2010-ig hűen tartott is. A borotvált haja igazi lázadásnak számított akkoriban, de az biztos, hogy sikerült is kitűnnie a tömegből. 

Forrás: Youtube