Janet Jackson kiakadt: "Hazugság a béranya!"

Forrás: AFP/ALBERTO PIZZOLI/Alberto Pizzoli -
terhesség Michael Jackson Janet Jackson kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már bebizonyosodott, hogy Janet Jackson anya lesz, ezt hallva pedig beindultak a találgatások is. Vajon béranya hordja ki az 50 éves énekesnő gyermekét, vagy ő vállalkozik ár ennyi idősen is? Janet végre megszólalt az ügyben!

Az énekesnő 50 évesen várja első gyermekét, és bár mostanság nem nagyon mutatkozott a nyilvánosság előtt, de a pletykákat hallva olyannyira felháborodott, hogy

ország-világ előtt tette tisztába a dolgokat.

"Hazugság a béranya!' - szögezte le az énekesnő, aki minden idejét a birtokán tölti, ami érthető is, hiszen heteken belül megszületik az első gyermeke.

Forrás: AFP/ALBERTO PIZZOLI/Alberto Pizzoli

Az énekesnő bátyja, Tito viszont részletekkel is szolgált a testvére várandósságáról.

"Férjével, Wissammal izgatottan készülnek a kicsi érkezésére, már nincs hátra sok idő. A nemét nem akarták tudni, majd ha megszületik, kiderül, hogy kisfiú-e, vagy kislány. Úgyis csak az a fontos, hogy egészséges legyen" - mesélte a testvér, aki azt is hozzátette, hogy Janet biztos abban, hogy néhai testvére Michael Jackson a síron túlról segítette, hogy valóra válhasson az anyaságról szövögetett álma - írja a Best Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.