Sports Illustrated Palvin Barbi Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg modell érkezett a Sports Illustrated rendezvényére, így találkozhatott össze Palvin Barbi és Ashley Graham is! Úgy tűnik, hogy a magyar modellt is lenyűgözték kolléganőjének idomai.

Ashley Graham volt az elsők egyike, aki plus size modellként híressé vált, és szerepelt a Sports Illustrated egyik címlapján, de Palvin Barbi sem maradt ki a magazinból. A hétvégén még találkozhattak is a fürdőruhában pózoló hírességek, ahol Barbi és Ashley nagyon összemelegedtek.

Ashley Graham piros ruhába bújt, ami meglehetősen nagy hangsúlyt fektet a modell kerek idomaira, ami Palvin Barbi figyelmét sem kerülte el! A magyar manökent annyira lenyűgözték a plus size modell mellei, hogy muszáj volt megérintetni őket. Egészen valószínű, hogy ezzel ők produkálták a rendezvény egyik legdögösebb pillanatát.

Beyoncé és a 88 éves divatnagyi vitték el a show-t! Stílusmustra az MTV VMA vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160829-stilusmustra-az-mtv-vmarol-szerepel-benne-beyonce-rihanna-naomi-campbell-britney-spears.htmlVasárnap este tartották az MTV Video Music Award díjátadóját, ahol Beyoncé mindent vitt. A legtöbb díj, a legjobb show és a legvagányabb stílus az övé volt. Persze, ami a stílust illeti, voltak még néhányan, akik kitűntek a tömegből, például a 88 éves Instagram-sztár, Baddie Winkle. TrendAFP5 idézet a ma 95 éves stílusikontól, Iris Apfeltőlhttp://www.life.hu/trend/20160826-5-idezet-a-ma-95-eves-divatgurutol-iris-apfeltol.htmlKi gondolná, hogy a világ szó szerint legszínesebb egyénisége immáron 95 éves. A bizsumániás Iris Apfel, aki mindig a saját feje után megy, elképesztő életpályát tudhat maga mögött, és reméljük még sok-sok évig okoz nekünk meglepetéseket. Trend--Kétség sem férhet hozzá: Chrissy Teigen most a legdögösebb anyukahttp://www.life.hu/trend/20160828-chrissy-teigen-modell-john-legend-kedvese-most-a-legdogosebb-anyuka.htmlKislánya, Luna még csak pár hónapos, de a modell máris bármit magára vesz, eszméletlenül fest. Trend--Weisz Fanni falatnyi bikiniben búcsúztatja a nyarat: Micsoda fotó!http://www.life.hu/trend/20160828-weisz-fanni-aprocska-bikiniben-bucsuzik-az-idei-nyartol.htmlÁllítják, hamarosan véget ér a kánikula, de ez egyáltalán nem zavarja a fiatal modellt.TrendOrigoDebreczeni Zita fekete csipkefelsőben szexizik: Fotó!http://www.life.hu/trend/20160828-debreczeni-zita-fekete-csipkefelsoben-szexizik-nagyon-dogos.htmlGianni kedvese nagyon dögös képet töltött fel Instagram-oldalára. TrendOrigoHorváth Éva csodálatosan szép menyasszony volt: Micsoda fotó!http://www.life.hu/trend/20160828-horvath-eva-modell-csodalatosan-szep-menyasszony-volt-instagramra-posztolt.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint Horvát Éva férjhez ment. Vagy ha nem, akkor egy csodálatos esküvői ruhában tündököl, csak úgy.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.