Valkó Eszteréknek nem jön össze a baba

Forrás: RTL Klub -
Valkó Eszter család gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő párosban őszintén beszélt Eszter arról, mennyire szeretnének már végre családot, de akárhogy próbálkoznak, nem sikerül. Azért is vállalták el a játékot, hogy ne kelljen erre gondolniuk.

Rengeteg pár küzd a gyermekvállalásért, és sajnos sokaknak csak igen nehezen jön össze. Valkó Eszterék is ebben a hajóban eveznek. Hiába próbálkoznak, nem akar megfoganni a gyerek. Eszter a Nyerő párosban őszintén beszélt arról, hogy mennyire elkeseríti őket ez a helyzet.

Forrás: RTL Klub

Elárulta azt is, hogy nagyon régen voltak nyaralni, de nem azért, mert családjuk van, hanem éppen ennek hiánya miatt maradt el a kikapcsolódás. Régóta szeretnének már családot Petivel, és folyamatosan próbálkoznak, de mindig csak kudarc éri őket. Nagyon meg voltak törve emiatt, ezért is vállalták el a játékot, hiszen ez egy jó lehetőség, hogy kicsit elvonatkoztassanak attól, mennyire akarnak már egy babát. „Nagyon sok próbálkozásunk volt már a gyermekvállalással kapcsolatban, és nem jött össze. Eléggé meg voltunk törve, és ez jó lehetőség volt, hogy elvonatkoztassunk attól, szeretnénk családot” – mondta Eszter.

Valkó Eszter kegyetlenül megkínozta párját

Nem áll meg az élet, a Nyerő párosban továbbra is bizonyítaniuk kell a sztárpároknak. A legutóbbi feladat nem volt fájdalommentes, Valkó Eszter párja pedig bőven szenvedett is tőle. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.