Valkó Eszter kegyetlenül megkínozta párját

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros elektrosokk Valkó Eszter kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem áll meg az élet, a Nyerő párosban továbbra is bizonyítaniuk kell a sztárpároknak. A legutóbbi feladat nem volt fájdalommentes, Valkó Eszter párja pedig bőven szenvedett is tőle.

Ismét be kellett bizonyítani a Nyerő Páros szerelmes sztárjainak, hogy ismerik egymást. Ezúttal a lányoknak kellett a párjukkal kapcsolatos állításokról eldönteni, hogy igazak, vagy hamisak. Ha rosszul válaszoltnak, azt a fiúk bánták, ugyanis elektrosokkot kellett elszenvedniük.

Forrás: RTL Klub

Valkó Eszter nem sajnálta párját Petit, aki nagyon kiborult a fájdalom miatt, amit el kellett viselnie. Eszter 17 darab jó választ adott a 30-ból, így a feladatot teljesítette, de szerelmének nagyon sokat kellett szenvednie. Peti kiakadt, hogy Eszter még a végén is leadott egy utolsó áramütést, csak azért, mert tetszett neki párja szenvedése. „Azt az utolsó áramütést nem értem, miért? Fájdalommal járt!" – panaszkodott Peti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.