Itt az indián nyár: ragyogj a bársonyos napfényben! A naplemente káprázatosan gazdag színvilágát idézi ez a fantasztikus smink is, amit mindenképpen ki kell próbálnod ebben a hónapban.

Az arctisztítás után hidratáld a bőrödet egy könnyű szerkezetű esszenciával. Ezután egységesítsd bőröd színét egy ultrakönnyű folyékony alapozóval. Fixáld le transzparens púderrel. Orcáidat élénkítsd terrakotta árnyalatú bronzosítóval, amit az arccsont alá tegyél, ívesen a halánték irányába. Az arccsontodat highlighttal emeld ki. 

Forrás: Dreamstime

A szemöldöködet finoman hangsúlyozd a hajszíneddel harmonizáló árnyalattal, majd fésüld ki a felesleget. A szemfestéshez szemhéjkrémre és matt szemhéjpúderre lesz szükség. A bársonyos tekintet kialakításához arany szemhéjkrémet tegyél a szemzughoz, majd a mozgó szemhéjra bronz fényt. 

Forrás: Dreamstime

Az alsó szemhéjra matt, tejeskávébarna szemhéjpúdert satírozz végig. A szem külső sarkától satírozd a kávébarnát a mélyítővonalra. Kontrasztosítsd a színeket egy fekete szemceruzával, majd húzd ki a vízvonaladat. Eszméletlenül ragyogni fog a tekinteted egy kis fekete szín hozzáadásától. Természetesen a ragyogást fokozzuk egy dúsító, fekete szempillaspirállal. Az érzékiség hangsúlyozására az ajkad festéséhez válaszd a hamvas rózsa árnyalatú ajakrúzst, amit az ujjaddal tegyél fel, hogy légiesen könnyed, természetes hatású legyen a megjelenésed.