Láb nélkül is boldog életet él egy fiatal modell: elképesztő fotó!

modell fotó boldog láb amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves brazil lányt egyszerűen imádják az interneten, méghozzá az inspiráló képei miatt. 

Paola Antonini kislány kora óta modell szeretett volna lenni, ám az álmait összetörte egy csúnya baleset. A 19 éves lány egy buli után ittasan ült be az autóba, és súlyos balesetet szenvedett. Az orvosok sokáig küzdöttek az életéért, végül a bal lábát már nem tudták megmenteni - írja a Mysanantonio.

H a p p i n e s s ✨☀️

Paola Antonini (@paola_antonini) által közzétett fénykép,

Paola azonban nem adta fel, képes volt kimászni a gödörből, és jelentkezett egy modell céghez. Ma már 600.000-en követik az Instagram profilját. A célja, hogy a közösségi oldalon keresztül hívja fel a figyelmet arra, hogy a fiatalok soha ne üljenek ittasan a volán mögé.

Divatbemutatózz, alkoss, inspirálódj! 5+1 kihagyhatatlan program a Design Hétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160922-kihagyhatatlan-programok-az-idei-design-hetrol.htmlA Design Hét Budapest szeptember 23-tól október 2-ig rengeteg programmal várja a művészetek, a design, a divat és az alkotás szerelmeseit. Íme, 5+1 program, amit mi biztosan nem hagyunk ki! Trend--Rúzs, szoknya, csipke – Sokkoló férfitrendek New Yorkból!http://www.life.hu/trend/20160921-sokkolo-ferfitrendek-new-yorkbol-ruzs-szoknya-csipke-ferfiaknak.htmlVéget ért az év legnagyobb divateseménye, a New York-i divathét, ahol a 2017-es tavaszi-nyári trendeket mutatták be. A csodás ruhaköltemények között feltűnt néhány meglepő darab is. A férfidivat ráadásul egészen sokkoló képet mutatott. Nézzük a legmegrázóbb darabokat! TrendAFPElképesztő! Nőnek képzeli magát Jacko fia – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20160921-lanynak-nez-ki-jacko-fia-lanya-paris-pedig-kiborult-a-negativ-kommentektol.htmlMichael Jackson tini korú fia korábban már feltűnt hosszú hajjal, most viszont a nevét is megváltoztatta. TrendOrigo3 sminktermék, amit kötelező beszerezned idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20160920-ezt-a-harom-sminktermekek-kotelezo-beszerezni-iden-osszel-larion-oscar-tanacsai.htmlMelyek az őszi trend nélkülözhetetlen kellékei? Íme, három termék, amit mindenképpen be kell szerezned, ha stílusos akarsz lenni!Trend--A közönségesség netovábbja: Kim Kardashian megint utcalánynak öltözötthttp://www.life.hu/trend/20160916-kim-kardashian-alsonemuben-egy-szal-melltartoban-vonult.htmlVégül is nincs ebben semmi meglepő. A valóságshow hősnőt eddig sem az ízléséért szerettük - vagy inkább nem szerettük - szóval az alábbi képekhez csak annyit fűznénk hozzá, hogy a leghíresebb Kardashian ismét csak hozta a papírformát. Trend--A legrosszabb, ami egy modellel történhet! A top 10 legnagyobb esés a kifutón!http://www.life.hu/trend/20160915-modellesesek-a-kifuton.htmlEgy rossz lépés, és máris a világsajtóban találhatja magát a kifutón négykézláb ügyeskedő modell, aki egy túlságosan merészre tervezett magas sarkú miatt esett hatalmasat. A legújabb botladozó Bella Hadid lett, aki Michael Kors New York-i show-ján bukott hatalmast. Talán ez is olyan emlékezetes marad, mint Agyness Deyn vagy Naomi Campbell bukása? Idézzük fel a leghíresebb modelleséseket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.