Már két hete arról szólnak a hírek, hogy válik Hollywood álompárja. Ahogy az lenni szokott, beindultak a pletykák, és folyamatosan újabb részletek derülnek ki a nagy port kavaró eseményről. Egy családhoz közel álló forrás állítja: Angelina a gyerekekkel terápiára jár, hogy feldolgozzák a válással járó nehézségeket.

Mint megírtuk, Angelina Jolie két hete beadta a válási papírokat, hogy 10 év együttélés és 2 év házasság után véget vessen kapcsolatának Brad Pitt-tel. Azóta folyamatosan szivárognak ki információk arról, hogy miért is lett vége a szerelemnek, és miért akarja magának a gyermekek kizárólagos felügyeleti jogát a színésznő.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Eleinte arról olvashattunk, hogy Angelina nem bírta tovább férje hűtlenkedését, később az is szóba került, hogy drogproblémákkal küzd a színész, majd mindenhol arról írtak, hogy Brad bántalmazta az Angelinával közös gyerekeiket, és még a hatóságokat is bevonták az ügybe. A színész bármit megtett volna, hogy mentse házasságát, még hazugságvizsgálatnak is alávetette volna magát, hogy bizonyítsa igazát. Legutóbb a gyerekek dadusa állt ki a férfi mellett.

Forrás: Vogue

Úgy tudni, az  egyre jobban eldurvuló válásba lassan mind a két fél és a gyerekek is beleroppannak! A családhoz közel álló forrás azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy a színész "már teljesen összetört a válásba", és hozzátette, Angelinának "erősnek kell maradnia a gyerekek miatt". Az egész család küzd azzal, hogy megbirkózzanak az egyre elmérgesedő helyzettel, majd azt is elárulta: Jolie és a gyerekek terápiára járnak, hogy feldolgozzák ezt a traumatikus helyzetet.A két sztár szeptember végén átmenetileg megegyezett a gyermekek felügyeleti jogáról, ami három hétig tart. A forrás ezzel kapcsolatan is árult el kulisszatitkokat: "Brad jobban szereti a gyerekeit, mint bárkit a világon (...) Ő mindent meg fog tenni, hogy velük lehessen."