stílusmustra Sarah Jessica Parker Beyoncé Cate Blanchett vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nőies báj, maszkulin stílus, eltúlzott részletek, és egy street style királynő, akit senki nem tud felülmúlni. Íme, a hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjai!

Maszkulin kontra feminin

Kristen Stewart stílusa egyre fiúsabb lesz. Ezúttal egy laza nadrágban és zakóban jelent meg a vörös szőnyegen. A totális ellentéte volt Sarah Jessica Parker, aki a hamupipőkésen nőies vonalat képviselte a Divorce című sorozat premierjén.

Sarah Jessica Parker, Kristen Stewart Forrás: Northfoto, AFP

Melyik stílus jön be jobban?

Színek

Emily Blunt A lány a vonaton premierjén viselte ezt a zöld, kék pántos ruhát, amit lila rúzzsal tett még izgalmasabbá. A modell, Miranda Kerr pedig a Louis Vuitton divatbemutatójára választotta ezt a piros és rózsaszín szettet.

Emily Blunt, Miranda Kerr Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a megoldása tetszik jobban?

Eltúlzott részletek

Cate Blanchett hatalmas karokkal, míg Michelle Williams cicifodrokkal lépett a vörös szőnyegre. Szerinted extrém vagy elhibázott választásokról van szó?

Cate Blanchett, Michelle Williams Forrás: Northfoto

Ki tévedett nagyobbat?

Street style istennő

Így öltözik fel Beyoncé, amikor egész nap tárgyalásai vannak. Nem tudjuk elképzelni, hogy valaki nála jobban tudná kombinálni a rózsaszínt, és egy olyan outfitet hoz ki belőle, ami elegáns és egyben elképesztően vagány.

Beyoncé Forrás: Northfoto

Miért Beyoncé lett 2016 divatikonja? Íme, a legextrémebb szettjei!

Hétfőn este rendezték meg New Yorkban a Council of Fashion Designers of America (CFDA) nevű szervezet éves gáláját, ahol az amerikai divatipar legnagyobbjait díjazzák, és az év divatikonjának járó díjat is átadják. Idén Beyoncé volt az a szerencsés, aki átvehette ezt a kitüntetést. De miért ő nyerte ezt a megtisztelő címet? Összeszedtük Beyoncé legextrémebb és legemlékezetesebb ruháit, amelyek hozzásegítették a díjhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.