136 kilósan lett profi táncos Dexter Mayfield

Forrás: NORTHFOTO/Mark Niedelson / Barcroft Media/Mark Niedelson / Barcroft Images -
táncos Ez Zsír! profi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha meghalljuk a táncos szót, rögtön egy piszkafa, nyúlánk és nagyon hajlékony férfit képzelünk magunk elé. Dexter Mayfield a súlya alapján legalább két klasszikus táncost tesz ki, ez mégsem gátolta meg abban, hogy küzdjön az álmaiért. 

A kaliforniai Dexter Mayfield nem hagyta, hogy az adottságai, a súlya valaha is gátat szabjanak álmainak. Ez a magabiztosság és akaraterő segítette abban, hogy elérje célját, és táncos lehessen belőle.

Forrás: NORTHFOTO/Mark Niedelson / Barcroft Media/Mark Niedelson / Barcroft Images

Dexter több, mint 136 kilót nyom, ami valljuk be, nem egy tipikus táncos súlya.

Mégis, a férfi Kaliforniában több darabban is táncol, emellett a világon már rengeteg helyen szerepelt a legnépszerűbb musicalekben. Profin csinálja, amit csinál, és bármilyen hihetetlen, de a tánc mellett bizony vannak színészi és modellmunkái is!

Mindenük a tánc

Egy gyönyörű balerina, egy országszerte híres táncművész, aki nem mellesleg tévéműsorok sztárja, egy háttértáncos és egy fitneszbajnok, aki az ország egyik leghíresebb társulatának oszlopos tagja. Mindannyian megtalálták azt a mozgást, amibe egy életre beleszerettek, ez pedig a tánc. Arról faggattuk őket, hogyan és miként jött ez a szerelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.