Candice Swanepoel cuki képet mutatott újszülött babájáról

kisbaba Candice Swanepoel család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legsikeresebb modellje, Candice Swanepoel még csak pár hete lett édesanya, így nem is csoda, hogy szexi képek helyett most babafotókat mutat rajongóinak. 

A dél-afrikai modell, aki várandósan is csodaszépvolt, október 5-én adott életet kisfiának. A baba az Anacan nevet kapta, akiről Candice már posztolt is képmegosztó oldalán. A napokban azonban egy újabb fotón mutatta meg a néhány hetes csecsemőt.

Forrás: Instagram/candiceswanepoel

A pici természetesen szupercuki, és biztosak vagyunk benne, hogy örökli majd édesanyja szépségét.

Candice mellett egyébként nemrég eg másik Victoria's Secret modell, Behati Prinsloo is megszülte első gíermekét. A két szépség nagyon jóban van egymással, így biztosan szerveznek majd közös bababulikat. Behati egyébként már kimozdult kisbabája nélkül, az első ilyen alkalomról készült fotót meg is mutatta képmegosztó oldalán.

Hamarosan megszületik Mick Jagger 8. gyereke - új csajra vágyik a világsztárhttp://www.life.hu/csalad/20161023-hamarosan-megszuletik-mick-jagger-8-gyereke-uj-csajra-vagyik-a-vilagsztar.htmlMick Jagger 73 éves, de ez őt cseppet sem izgatja: hamarosan megszületik 8. csemetéje, ám lehet, hogy ő itt nem áll meg: máris új nő van a láthatáron. Család--Döbbenet! Harmadik gyermekét szülte egy 62 éves orvos http://www.life.hu/csalad/20161021-62-evesen-szulte-meg-harmadik-gyermeket-egy-orvos-megmutatta-a-kisbabat.htmlLina Alvarez 62 évesen szánta el magát arra, hogy újra gyermeke legyen. Október 10-én császármetszéssel hozta világra a kislányát. Család--Heidi Klum melleire senki sem figyel - A lényeg egészen máshol van!http://www.life.hu/csalad/20161021-heidi-klum-veletlen-mutatta-meg-gyerekei-fenykepet.htmlHeidi Klum csücsörítős, melltartós képet posztolt az Instagramon, de senki sem figyelt a szexi dekoltázsra, a lényeg egészen máshol volt!CsaládOrigoA te gyereked mit csinál a neten? Lehet, hogy éppen másokat zaklat? – Interjú dr. Kósa Évávalhttp://www.life.hu/csalad/20161017-interju-dr-kosa-evaval-internetes-zaklatas-gyerekkorban.htmlEgy nyolcéves kisgyereknek általában már ott lapul az okostelefon a zsebében. A mobilját pedig a legkevésbé telefonálásra használja: csetel, szelfizik, lájkokat gyűjt – vagy éppen más gyerekeket terrorizál. Magyarországon az elmúlt hónapokban minden harmadik fiatalt zaklatták a kortársai, amiről az esetek többségében a szüleiknek fogalmuk sem volt. És talán a mai napig sincs. Család--Christina Aguilera harmadik gyermekét várja? http://www.life.hu/csalad/20161021-christina-aguilera-kismama-lesz-ujra-gyermeket-szeretne-az-enekesno.htmlA hírek szerint a csodaszép sztár igazi mintaanya lett az elmúlt években. Bár már két gyermek édesanyja, szívesen vállalna egy harmadikat is. Család--Akik minden évben kimaxolják a halloweent - A legötletesebb sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20161020-igy-halloweeneztek-a-hiressegek-es-gyerekeik.htmlA halloweent sokan csak egy amerikai hülyeségnek tartják, pedig - ahogy korábbi cikkünkben már körbejártuk a témát -, szakértők szerint az egyik legrégibb ősi, kelta ünnep, amelynek a mai formája az évszázadok során több kultúra hagyományainak keveredésével alakult ki. Szóval halloween volt, van és lesz is valószínűleg, aminek már csak azért is örülhetünk, mert a legelvetemültebb anyukák és apukák ezen az éjszakán briliáns jelmezekbe öltöztetik csemetéiket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.