Nézd meg Barack Obama új otthonát!

Forrás: mcfadden-group.com -
Barack Obama Fehér Ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nézz be a leendő exelnök villájába! Ilyen luxust kevés ember engedhet meg magának. 

Barack Obama amerikai jogász és politikus, az Amerikai Egyesült Államok elnöke 2009. január 20-a óta. Pártja jelölését hosszú előválasztási küzdelem után szerezte meg. Utódja, Donald Trump, 2017. január 20-án költözik be a Fehér Házba, így az egykori elnöknek távoznia kell. Most fotók is készültek Obama és családja új otthonáról - írja a Huffingtonpost.

Gyönyörű házba költözik az Obama család januártól Forrás: mcfadden-group.com

A család egy 8200 négyzetméteres házba költözik, méghozzá Washington egy előkelő környékére.

Az új lakásban kilenc hálószoba, nyolc fürdőszoba és egy hatalmas konyha van.

/1611/N_zd_20161118105150Az idei ünnep sztárja – Készíts ehető karácsonyi csomagolásthttp://www.life.hu/otthon/20161114-ginappi-a-muhely-molnar-gina-vlogger-eheto-karacsonyi-csomagolast-keszit.htmlMolnár Gina, a Ginappi, a műhely vloggere egy elképesztő ötletes csomagolási technikát mutat be, amely garantáltan levesz majd minden gyerkőcöt a lábáról. Idén csomagold te is az ajándékaidat ehető karácsonyi csomagolásba! Otthon--Egy megelevenedett tündérmese: rendezd be otthonodat A szépség és a szörnyeteg stílusábanhttp://www.life.hu/otthon/20161011-a-szepseg-es-a-szornyeteg-walt-disney-mese-lakberendezes.htmlAz 1991-ben bemutatott Walt Disney-mesét egy egész generáció imádta és imádja a mai napig. A szépség és a szörnyeteg kultusza olyannyira nincs leáldozóban, hogy 2017 márciusában jön a mese élő szereplős filmváltozata is. Nem tagadjuk, a Life.hu szerkesztősége is odavan ezért a varázslatos történetért, éppen ezért a következőkben olyan bútorokat és dekorációs elemeket válogattunk össze, amelyek segítségével akár te is megteremtheted a mese különleges világát az otthonodban. OtthonOrigoOtthonok, amelyek lehetetlennek tűnő helyeken épültekhttp://www.life.hu/otthon/20161108-hazak-amelyek-lehetetlennek-tuno-helyeken-epultek.htmlNéha mindenki vágyik egy kis magányra, egy menedékre, ahova elszökhet a nagyváros forgatagából, hogy olyan messze legyen a többi embertől, amennyire az csak lehetséges. A következő otthonok lakói nemcsak vágytak erre a már-már idilli életformára, hanem meg is valósították. Otthon--Hétköznapi vacsorák - Lesd meg idegen családok legmeghittebb pillanataithttp://www.life.hu/otthon/20161104-weeknight-dinners-hetkoznapi-vacsorakfotosorozat-lois-bielefeld-fotos.htmlKutatások bebizonyították, hogy napi családi közös étkezésnek számtalan előnye van: kihatással van a gyerekek iskolai teljesítményére, sőt még a fizikai állóképességükre is. De hogy miként is zajlik egy átlagos közös családi vacsora? Szinte minden otthonban másképp - legalábbis Lois Bielefeld fotós különleges sorozata szerint. Otthon--A leghátborzongatóbb elhagyatott helyek a világon, 3. részhttp://www.life.hu/otthon/20161103-a-leghatborzongatobb-elhagyatott-helyek-a-vilagon-harmadik-resz.htmlSorozatunk harmadik, ezzel befejező részében továbbra is a magányé és az enyészeté a főszerep: következzenek újabb gyönyörű és elhagyatott helyek a nagyvilágból. Otthon--A leghátborzongatóbb elhagyatott helyek a világon, 1. részhttp://www.life.hu/otthon/20161014-a-leghatborzongatobb-elhagyott-helyek-a-vilagon-elso-resz.htmlLehet valami egyszerre félelmetes, mégis szemet gyönyörködtető? De még mennyire, hogy lehet. A következőkben olyan elhagyatott épületeket és különböző helyeket gyűjtöttünk össze, amelyek láttán garantáltan végig fut majd a hideg a hátadon. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.