Kisbabát vár Jonathan Rhys Meyers és Mara Lane

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
Jonathan Rhys Meyers terhesség család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jonathan Rhys Meyers hamarosan apuka lesz: ő és menyasszonya, Mara Lane első gyermeküket várják. 

Hamarosan apuka lesz a világsztár, Jonathan Rhys Meyers: ő és menyasszonya, Mara Lane első babájukat várják.

Mara pocakosan Forrás: Instagram/thelionandthelambchop

Az örömhírt most, karácsony előtt osztották meg az Instagrammon.

Mara egy cuki pocakos fotóval köszönt be a rajongóknak, egyértelművé téve a gólyahírt.

Jonathan Rhys Meyers és kedvese idén májusban Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A pár, akik állítólag már titokban össze is házasodtak, 2013 óta vannak együtt. A színész az utóbbi években komoly alkohol- és drogproblémákkal küzdött, így a legjobb dolog, ami történhet vele, az a kisbaba érkezése. Reméljük, a pici elég indok lesz arra, hogy új életet kezdjen a színész.

A "szaranyaság" mibenléte, avagy vess számot önmagaddal anyukám!http://www.life.hu/csalad/20161212-szaranyasag-te-milyen-anyanak-tartod-magad.htmlA jó és szar anyaságot igen keskeny határ választja el egymástól. Vannak dolgok, amiket mi hiszünk magunkról, amit mások vélnek tudni rólunk és amit a gyermekünk érez velünk szemben. Létezik, hogy ezek mind egybevágjanak? CsaládThinkstockAngelina Jolie nem nyugszik- újabb vizsgálat alá vetné Brad Pittethttp://www.life.hu/csalad/20161213-angelina-drogteszteket-akar-a-lathatasert-cserebe.htmlAngelina Jolie kijelentette: akkor engedi látogatni a gyerekeket exének, ha Brad Pitt folyamatosan drogteszteket végtet el magán. CsaládAFPDér Heni már vágyik az anyaságrahttp://www.life.hu/csalad/20161213-der-heni-keresi-a-megfelelo-partnert-a-babazashoz.htmlDér Heni bevallotta a nagy világnak, hogy szívesen belevágna már az anyaságba, a Nagy Ő viszont egyelőre még várat magára. CsaládOrigoIstenes Bencéék meg is vették az idei karácsonyfáthttp://www.life.hu/csalad/20161211-istenes-bence-es-csobot-adel-megvette-az-idei-karacsonyfat.htmlAz ismert hazai sztárpár már most megvette a karácsonyfáját. Hát nem édesek így együtt? CsaládOrigoBolondozás és megható pillanatok - Így karácsonyoztak tavaly a sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20161209-igy-karacsonyoztak-tavaly-a-sztracsaladok.htmlNem telhet el karácsony családi fotók nélkül: fával pózolás, ajándékbontogatás és persze tömérdek mennyiségű szelfi. Nincs ez másképp a sztárok világában sem, ők is imádják a nagyérdeművel megosztani intim ünnepi pillanataikat. A következőkben a legjobb tavalyi karácsonyi képekből válogattunk. Család--Az idei karácsony kedvence – Készíts mézeskalácstortát!http://www.life.hu/csalad/20161209-mezeskalacstorta-recept-karacsonra.htmlNincs karácsony mézeskalácssütés nélkül, de mit szólnál hozzá, ha idén kicsit felborítanád a jól megszokott rendet? Lepd meg a gyerkőcöket mézeskalácstortával – hidd el, imádni fogják! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.