A modellek a nagyágyúkkal, mások furcsa szabásokkal sokkolták a divatrajongó közönséget, de azért a hét ruháját is megtaláltuk, amit nem más viselt, mint az új Star Wars-film főszereplője. Következzenek a részletek! 

Fehérpártiak 

Meglepő részletekkel játszottak a Passangers (Utazók) premierjén felvonuló színésznők. Rachael Leigh Cook fehér ruha, fekete melltartó kombinációja elég szerencsétlen választás volt, nem is értjük, hogy miért erőltetik ezt még mindig a celebek. A film főszereplője, Jennifer Lawrence egy csodás fehér ruhában jelent meg, amit egy kicsit talán gyerekes csillámos szívmotívummal akartak érdekesebbé tenni.

Jennifer Lawrence, Rachael LeighForrás: AFP

Mellbedobással 

A Sports Illustrated éves díjátadó gáláján a bikinis magazin modelljei is megjelentek. Hailey Clauson és Ashley Graham plus size modell is szépen kitette a nagyágyúkat, így nem is lett túl ízléses az összhatás. 

Hailey Clauson, Ashley GrahamForrás: AFP

Furcsa megoldások

A héten először szőrös lábával sokkolt Bella Thorne, majd meglepő ruhaválasztásával és a bugyi hiányával verte ki a biztosítékot. A hét másik furcsa megoldását a plasztikszörny Nicole Kidman produkálta, akinek nem igazán állt jól a hasban kivágott ruha. 

Bella Thorne, Nicole KidmanForrás: AFP

A hét kedvence 

A hét legjobbja szerintünk a pasztell lilában pompázó Felicity Jones volt. A Zsivány Egyes főszereplőjének felül ráncolt, kövekkel kirakott ruhája tökéletesen illett a színésznőhöz, a sminkért pedig plusz pontot is kap tőlünk. 

Felicity JonesForrás: AFP, Northfoto