Előnytelen fotók Alessandra Ambrosio hátsójáról

modell fotó Alessandra Ambrosio előnytelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a 35 éves sztár az egyik leghíresebb Victoria's Secret-angyal, a legfrisebb róla készült fotók alapján már ő sem olyan szexi, mint régen. 

A modellt a brazil tengerparton kaptak lencsevégre a barátnői társaságában. Ambrosiokét gyermek után is az egyik legkeresettebb topmodell, ám smink és photoshop nélkül jól látszik, hogy ő sem tökéletes. A kétrészes bikiniben jól látszik, hogy a hasán és a fenekén bizony alaposan megereszkedett a bőr, emellett az arca sem olyan üde, mint a kifutón. A hírek szerint ennek főleg a kemény diétája az oka, hiszen egy minimális ételen kívül semmit sem fogyaszt egy nap folyamán.

Alessandra Ambrosio elölről Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gade

Persze azért sokan még így is irigyek rá, ami nem is csoda.

Alessandra Ambrosio hátulról Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gade

Az utcán borotválkozott Alessandra Ambrosio

A mindig tökéletes Alessandra Ambrosio elég bizarr látványt nyújtott, amikor múlt hétvégén, az utcán parkoló autójában ülve borotválta meg lábait.
Egyszerű és elegáns - Smink csillogó ruhákhozhttp://www.life.hu/trend/20161214-egyszeru-es-elegans-smink-csillogo-ruhakhoz.htmlHa a ruhád egy feltűnő, csillogó darab, akkor a sminkedet már érdemes egyszerűbbre hagyni, és nem a glitteres, ragyogó termékeket választani a sminkeléshez. Ehhez ad most tanácsot Larion Oscar. TrendThinkstockLisa Rinna sorozatsztár fehérneműben szelfizetthttp://www.life.hu/trend/20161221-lisa-rinna-fehernemuben-szelfizett.htmlLisa Rinna színésznő már 53 éves, de alakjával a fiatalabbak is cserélnének. A Melrose Place című sorozat egykori sztárja bombacsinos! TrendOrigoHosszú Katinka meglepően öltözködik az irodábanhttp://www.life.hu/trend/20161220-hosszu-katinka-uszosapkaban-az-irodaban.htmlHosszú Katinkát többnyire úszódresszben látjuk, ám most megmutatta, milyen az, amikor a sportruhát és az irodai viseletet kombinálja. Trend--A top 5 legsokkolóbb ruha a vörös szőnyegen, avagy 2016 legnagyobb polgárpukkasztásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-polgapukkasztas-a-voros-szonyegen-2016ban.htmlAz hagyján, hogy 2016-ban telis-tele volt a vörös szőnyeg rosszul öltözött sztárokkal, de a sokkolás és polgárpukkasztás sem maradt el, amit egyébként még bírunk is, ha mondanivalója van. De sajnos ebből mindig kevesebb van, mint az öncélú magamutogatásból. TrendAFPMiss World 2016: Gelencsér Tímea a TOP 20-ig jutotthttp://www.life.hu/trend/20161219-miss-world-2016-gelencser-timea-a-top-20ban-vegezte.htmlGelencsér Tímea képviselte hazánkat a Miss World 2016-os világversenyén. A magyar lány néhány órája még reménnyel telve várta a végeredményt, és Facebook-oldalán közvetített rajongóinak, de sajnos a felkészülések ellenére nem sikerült Kulcsár Edina eredményét megközelíteni. Timi a TOP 20-ig jutott. TrendFotó: Mudra László - OrigoNutellával "festették be" egy nő haját: ez történt! http://www.life.hu/trend/20161218-nutellaval-es-suritett-tejjel-probaltak-befesteni-egy-no-loknijait-video.htmlAz egyik legmenőbb Insta-vlogger haját Nutellával és sűrített tejjel próbálták befesteni. Nem gondolnád, mi lett a végeredmény! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.